Ceglédinfo

Hír, program

Győzelemmel búcsúzott a felnőtt csapat a bajnokságtól

2019.05.14. 09:40 [szok] Rovat: Sport
Fotó: CTV (A kép illusztráció!)

A hétvégén szakosztályunk felnőtt csapata hazai környezetben fejezte be a 2018/2019 bajnoki szezont a Neptun ellen. A mérkőzésen csapatunk bravúros győzelmet aratott a rutinos csapat ellen. A meccs mind taktikailag és mind színvonalban méltó befejezése volt a szezonnak.

A ceglédi csapat kezdőjében először mutatkozott be a kapuban ifjúsági kapusunk Bezzeg Marcell illetve játékosként Milus Dávid. A bajnokságban ezen győzelemnek köszönhetően megszereztük a tavalyi évhez hasonlóan a 10. helyet, ami bravúros hisz a szezon alatt több meghatározó játékos távozott a csapatból külföldre magasabb osztályba, ami tovább nehezített a helyzetünket az amatőr, de szinte prof szemléletű bajnokságban.

Ceglédi VSE - Neptun VSC 11:10
Gólszerzők: Simon Gábor 5, Muth Dániel 4, Ujházi Andor, Simon Balázs

 

A szombati nap folytatásaként a Markovits Kálmán 2006 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk a budapesti Kőér utcai uszodában a Kecskemét ellen ugrott a medencében.
A mérkőzésen a csapat a kezdeményezést illetve irányítást már az elejétől kezdve átvette és a megbeszélt taktikát betartva, csapatként nyertük meg a meccset a csoportot magabiztosan vezető Kecskeméttel szemben.

KESI - Ceglédi VSE 7:11
Gólszerzők: Kecskeméti Koppány 5, Csernus Flóra, Fábián Olivér, Gujka Dominik, Farkas Zalán, Kakuk Ákos, Borsos Blanka

 

A hétvége zárásaként vasárnap hazai környezetben fogadta az országos bajnokságban gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk a budapesti UVSE II. csapatát.
A gyermek meccsel kezdődött a mérkőzés sorozat, ahol az első két negyedben ellenfelünk kihasználta hibáinkat és oly nagy mértékű előnyre tett szert, hogy nekünk a meccs második felében csak a kozmetikázás maradt, így nem tudtuk itthon tartani a győzelemért járó három pontot.

Ceglédi VSE - UVSE II. 5:8
Gólszerzők: Kecskeméti Koppány 2, Medveczki Gábor 2, Soós Titusz

 

A második meccset serdülő csapatunk játszotta. A tabellán előttünk álló ellenfél győztesen hagyta el a ceglédi uszodát. A csapat ennek ellenére dicséret illeti, hiszen végig küzdötték a mérkőzést helyenként jó játékot mutatva. Az ellenfél kihasználva fizikai fölényét sokszor a sportszerűség határát súrolva nyert.

Ceglédi VSE - UVSE II. 6:14
Gólszerzők: Ecser Bence 3, Fekete Ákos 2, Kiss Máté

A nap végén ifjúsági csapatunk játszott, ahol összeszedett, fegyelmezett játékot produkálva nyertük meg a meccset.

Ceglédi VSE - UVSE II. 11:10
Gólszerzők: Milus Dávid 5, Tószegi Zoltán 2, Ecser Bence2, Rajkort Zsolt, Korb Zsombor

 

Zám Attila

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Hirdetésszervezés

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk