Ceglédinfo

Hír, program

Vízilabda eredmények

2019.04.30. 11:21 [szok] Rovat: Sport
(A kép illusztráció! / CTV)

A hétvégét szakosztályunk csapatai közül felnőtt csapatunk kezdte meg pénteken az FTC vendégeként Budapesten a Népligetben. A vendéglátóknak sikerült visszavágni a rájátszás első mérkőzésén Cegléden elszenvedett vereség miatt.

A mérkőzés jó iramban kezdődött, egészen az utolsó negyedig tartottuk a lépést a fiatalokból álló FTC-vel. Az utolsó negyedben viszont, ahogyan egész szezonban a minőségi csere hiánya kiütközött és elfáradt a csapat, így vereséget szenvedtünk el.

 

FTC Telekom Waterpolo - Ceglédi VSE 11:5
Gólszerzők: Hajek Zsombor 2, Ujházi Andor, Muth Dániel, Simon Balázs

 

A hétvége folytatásaként szombaton először a Rusorán Péter 2005 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk ugrott a medencébe az FTC vendégeként a budapesti Kőér utcai uszodában. A mérkőzés a vártnál nehezebben kezdődött, mivel kidolgozott helyzeteinket rendre kihagytuk és védekezésben is sokszor alapvető hibákat követünk el, amit ellenfelünk kihasznált és gólra váltott. A mérkőzés harmadik negyedéig a gólok felváltva estek és szoros eredmény volt, de a nagy szünetet követően rövidzárlat alakult ki a fejünkben és ellenfülünk három gólos előnyre tett szert. A 4. negyedben küzdöttünk és megpróbáltuk megfordítani az eredményt, de helyzeteink rendre kimaradtak, így a mérkőzést elvesztettük.

 

FTC Telekom Waterpolo II. - Ceglédi VSE 12:10
Gólszerzők: Szendrei Dávid 5, Fábian Olivér 3, Kecskeméti Koppány 2

 

A szombat folytatásaként hazai medencében a Königh György 2007 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk a KSI csapatát fogadta hazai környezetben.
A mérkőzés első felében a bajnokságot vezető KSI-vel felvettük a harcot és keményen küzdöttünk, mely meglátszott az eredményen is hisz az szoros volt. A mérkőzés második felére viszont elfáradtunk és ellenfelünk fizikálisan felőrölt bennünket és agresszív játékával megszerezte a vezetést, majd 6 gólra növelte előnyét így magabiztosan nyerte meg a meccset.

 

Ceglédi VSE - KSI 6:12
Gólszerzők: Farkas Zalán 3, Tomcsányi Alex, Szendrei Attila

 

A vasárnapi napon országos fiú gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk Kaposvárra utazott a hosszú utazást követően ifjúsági csapatunk kezdte meg a szereplést.
A bajnokság első helyén álló Kaposvárnak, amiben több felnőtt OB 1-es játékos is játszik nem tudtuk meg nehezíteni a dolgát így sima vereséget szenvedtünk el.

 

Kaposvári VK - Ceglédi VSE 17:4
Gólszerzők: Milus Dávid 2, Rajkort Zsolt, Forgó Martin

 

A második mérkőzést serdülő csapatunk játszotta. A tabellán elfoglalt helyének megfelelő eredmény született a két csapat között. A kaposvári csapat kihasználva a hazai pálya előnyét a durvaság határát súrolva tartotta otthon a 3 pontot.

Kaposvári VK - Ceglédi VSE 15:8
Gólszerzők: Ecser Bence 4, Fekete Ákos 3, Szendrei Dávid

 

 

A nap zárásaként gyermek csapatunk ugrott a medencébe. A mérkőzés jó iramú volt és végig vezetve magabiztosan, hosszú idő után újra csapatként játszva zsebeltük be a győzelmet.

 

Kaposvári VK - Ceglédi VSE 8:11
Gólszerzők: Kecskeméti Koppány 3, Szabó Róbert 3, Szendrei Dávid 3, Medveczki Gábor 2

 


A hétvégén hazai környezetben szombaton 11 órai kezdéssel hazai pályán fogadjuk a felnőtt bajnokság folytatásaként a Budapest Honvéd csapatát illetve vasárnap 10 órai kezdéssel gyermek, majd serdülő és ifjúsági országos csapatunk a Dunakanyar csapatát fogadja valamint délután 17 órai kezdéssel a Markovits Kálmán 2006 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk a Tatabánya ellen ugrik a vízbe.

 

Zám Attia

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Hirdetésszervezés

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk