Ceglédinfo

Hír, program

Vízilabda eredmények

2019.04.02. 14:51 [szok] Rovat: Sport
(A kép illusztráció! / Fotó: CTV)

A vízilabda szakosztály felnőtt csapata kezdte meg a hétvégét csapataink közül, mivel pénteken hazai környezetben fogadta az FTC Telekom csapatát a középház rájátszásának első játéknapján.

A mérkőzés kiegyensúlyozott, izgalmas volt egészen a 3. negyedig, ahol kihasználtuk helyzeteinket és két gólos előnyre tettünk szert, amit a meccs végéig küzdelmesen, de részben sikerült megtartani, így itthon tartottuk a három pontot.

Ceglédi VSE - FTC Telekom 11:10
Gólszerzők: Muth Dániel 4, Hajek Zsombor 2, Ujházi Andor 2, Simon Gábor, Mulis Dávid, Simon Balázs

 

A hétvége folytatásaként a Rusorán Péter 2005 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk Budapesten vendégszerepelt a Hajós Alfréd uszodában a Polo SC vendégeként.
A meccs az elvártnak megfelelően alakult már az elején számottevő előnyre tettünk szert, amit a jó játékunknak köszönhetően több gólosra növeltünk és a győzelem így nem volt veszélyben.

Ceglédi VSE - Polo SC 14:4
Gólszerzők: Kecskeméti Koppány 5, Fábián Olivér 2, Szendrei Dávid 2, Soós Titusz 2, Gujka Dominik, Patonai Péter, Advic Benjamin

 

A szombati nap zárásaként Kőnigh György 2007 gyermek bajnokságban játszó csapatunk ugrott a medencébe szintén a Hajós Alfréd uszodában az UVSE vendégeként.
A mérkőzést sajnos nagyon rosszul kezdtünk és az ellenfél agresszív többször sérüléseket okozó játékát támogató játékvezetői ítéletek sem segítették esetleges javuló játékunkat, ezért az első két negyedben több gólos hátrányba kerültünk. A játék második felére viszont taktikát váltottunk és a csapattól eddig soha nem látott óriási szívvel játszva a 3. negyedet 5-0-ra hoztuk és ezzel átvettük a vezetés, amit a végéig meg is tartottunk. A megváltozott játékunknak köszönhetően megnyertük a meccset, ami nagy meglepetést okozott az UVSE játékosainak valamint csalódásukat is mutatja, hogy a szokásos meccs utáni pacsizást sem fogadták tőlünk.

Ceglédi VSE - UVSE 6:5
Gólszerzők: Farkas Zalán 3, Szendrei Attila, Bori Noel

 

A hétvége folytatásaként hazai környezetben ugrott medencébe az országos fiú utánpótlás gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk a Tatabánya ellen.
Az első mérkőzést gyermek csapatunk játszotta. A találkozó az első negyedben nem úgy alakult, ahogy azt mi szerettük volna, hisz a taktikai megbeszélésen elhangzott utasításokat nem sikerült betartani, így ellenfelünk két gólos előnyre tett szert. A meccs második és harmadik negyedében ledolgoztuk hátrányunkat és az utolsó negyedet döntetlennel vártuk. A 4. negyedben több olyan helyzetet hagytunk ki, ami eldönthette volna a mérkőzést kimenetelét.

Ceglédi VSE . TVSE 8:10
Gólszerzők: Kecskeméti Koppány 2, Szabó Róbert 2, Kiss Máté 2, Medveczki Gábor 2

 

A második mecset serdülő csapatunk játszotta, ahol Zöldi Péter remek védései stabilizálták a ceglédi csapat védekezését. Támadásban Medveczki Gábor, Szendrei Dávid volt hatékony. Fekete Ákos, Tarbály Zoltán, Ecser Bence mezőnymunkája átlagon felüli volt. Az egész csapatot dícséretet érdemel. A tabellán előttünk lévő csapatot sikerült legyőzni kiváló játékkal.

Ceglédi VSE - TVSE 9:5
Gólszerzők: Szendrei Dávid 4, Fekete Ákos 2, Medveczki Gábor 2, Ecser Bence

 

A nap zárásaként ifjúsági csapatunk játszott. A mérkőzésen nem tudtunk méltó ellenfél lenni a Tatabányának.

Ceglédi VSE - Tatabánya 4:16
Gólszerzők: Ecser Bence 2, Korb Zsombor, Forgó Martin

 

Zám Attila

Értékelés: 5/3

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Hirdetésszervezés

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk