Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

A funkcionális ruházat a siker egyik záloga?

2023.03.07. 17:48 Rovat: Sport
A funkcionális ruházat a siker egyik záloga?

 

Igen, valószínűleg profik és amatőrök egyaránt lelkesen bólogatnának erre a kérdésre. Mert a nem megfelelő ruhák, legyen szó pólóról vagy éppen cipőről, konkrétan hátráltató tényezővé válhatnak, ami egyet jelent a teljesítmény csökkenésével, s ez az a forgatókönyv, amire senki sem vágyik.

 

Divat és profizmus egyetlen márkában?

 

Pontosan! Az Under Armour több mint húsz éve stabilan ezt kínálja. Olyan dizájnt, amire öröm ránézni, és amit boldogság viselni, valamint olyan funkcionális tulajdonságokat, amik megkönnyíthetik a sportos mindennapokat. Ez nem luxus, tehát nem kizárólag a profi sportolók kiváltsága. De mit is nyújt egészen pontosan a brand?

 

Egyrészt megbízhatóságot. A termékei kivétel nélkül hosszú élettartamra születtek. Másrészt prémiumminőséget, ami nem mellesleg a megbízhatóság egyik sarokköve. A speciális Signature Moisture Transport System technológiának köszönhetően például az izzadság elvezetése olyan szintre emelkedik, ami egyet jelent a komforttal, és persze a száraz bőrrel. Ez a legizzadságosabb percekben aranyat érő pozitívum. Kis érdekesség, hogy annak idején a márka világra jöttét épp egy olyan póló inspirálta, ami nem volt képes megfelelőképpen kezelni az izzadságot, ezzel megannyi kellemetlenséget generálva viselője számára. A szagtalanító innováció konkrétan gátat szab a szagok képződéséért felelős mikrobák kialakulásának. Miközben a Heat Gear védjeggyel ellátott szövet hűti a testet edzésmunka közben, ezáltal az optimális testhőmérséklet fenntartása nem okozhat nehézséget.

 

Kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik a fenti előnyöket?

 

Így igaz! A márka palettájában mindenki kortól, nemtől függetlenül rátalálhat arra a ruházatra, kiegészítőre, amire vágyik, ami a leginkább harmonizál az egyéni elképzelésekkel. A divatos válltáskák a hölgyek kedvencei, míg a stramm pólók egyetlen sportoló férfiú gardróbjából sem hiányozhatnak. A gyerkőcöknek sem kell a brand nyújtotta kellem és praktikum nélkül maradniuk. Vagyis akár az egész család felöltheti a márka színeit a maximális elégedettség jegyében.

 

Támogatott megjelenés

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk