Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Spórold meg a fúrást vízálló fürdőszobai akasztóval!

2022.06.09. 10:39 Rovat: Kultúra
Spórold meg a fúrást vízálló fürdőszobai akasztóval!

 

Kifogás: Csak a fúrt fürdőszobai akasztó tartja meg a vizes törölközőt. Most lett kész a gyönyörű, új fürdőszoba és nem szeretnéd fúrni a csempét, de jól jönne még egy akasztó a kéztörlőnek? A vízálló, kimondottan fürdőszobai akasztók hosszú távon megoldják a problémádat és még költséghatékonyak is.

 

Az apró dolgok teszik igazán komfortossá az életünket, hogy ott találjuk meg a kezünk ügyében azt, amire szükségünk van, legyen az a távirányító, vagy a gyerek arcának törléséhez készített törölköző zuhanyozás közben. Néhány akasztóval sok kényelmetlenséget meg tudunk spórolni, de a felszerelésükhöz sajnos fúrni kell, vagy legalábbis kellett eddig. Ma már elérhető ugyanis olyan, kimondottan fürdőszobai akasztó, ami valóban tartós és még szép is. Ha megismerkedsz vele, már nem akarsz mást használni. Nézzük a kifogásokat és a valóságot!

 

Spórold meg a fúrást vízálló fürdőszobai akasztóval!

 

A vizes törölközőnek valóban komoly súlya van, amit egy kínai boltban vásárolt apró akasztó nem tud megtartani, ezért az öntapadó fürdőszobai akasztókkal szemben az egyik legfontosabb ellenérv, hogy lepotyognak. Ez a gyenge minőségű öntapadó szalag miatt van, ami az átlag fürdőszobai akasztók hátára kerül, és ezek bizony sajnos valóban nem tartósak.

 

Vannak azonban kimondottan széles tapadófelülettel és csúcsminőségű öntapadó ragasztóval ellátott fürdőszobai akasztók, amikkel nem lesz ilyen problémánk.

 

Spórold meg a fúrást vízálló fürdőszobai akasztóval!

 

Kifogás: Nem akarok ronda, műanyag fürdőszobai akasztót!

 

Az átlagos, fehér műanyagból készült, gyenge minőségű akasztók valóban hervasztó látványt tudnak nyújtani, de már léteznek minőségi fürdőszobai akasztók, amik rozsdamentes acél anyagból készültek, így a megbízhatóság és a praktikum mellett még szépek is. A rozsdamentes anyag pedig garantálja, hogy a fém felület éppen olyan szép marad tíz év múlva, mint amilyen most.

 

Kifogás: A fürdőszobai pára leoldja az öntapadó ragasztószalagokat

 

Sajnos ez valóban igaz - a kínai boltos, olcsó akasztók esetében. A minőségi fürdőszobai akasztók azonban olyan öntapadó ragasztófelülettel készülnek, ami kezelni tudja a fürdőszobában jelentkező párát, és akkor is stabilan fennmarad, ha a csempén folyik a víz.

 

Van megoldás a fúrásmentes fürdőszobai akasztók felszerelésére, sőt, kimondottan tartós megoldás is. Érdemes rászánni egy kicsivel több pénzt, mert ezek az akasztók valóban hosszútávú társaink maradnak és mindig a kezünk alá készítik, amire szükségünk van.

Értékelés: 5/5

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk