Ceglédinfo
  • Az Eötvös Cirkusz Cegléden
  • Az Eötvös Cirkusz Cegléden
  • Jerzsele Katalin
  • Az Eötvös Cirkusz Cegléden
  • Az Eötvös Cirkusz Cegléden
  • Az Eötvös Cirkusz Cegléden
  • Az Eötvös Cirkusz Cegléden

Hír, program

Labdarúgás: vereség Győrben

2018.12.17. 16:19 [szok] Rovat: Sport
Fotó: Ceglédi VSE labdarúgás

Kiegyenlített találkozón, egy beadás utáni fejesből szerzett góllal tartotta otthon a három pontot a Győr a 2018-as év utolsó bajnoki mérkőzésén az ETO Stadionban. Kőházi Ádám tudósítása.

Nem jó előjelekkel vágtunk neki a Győr elleni mérkőzésnek, miután a Csákvár elleni találkozó után egyértelművé vált, hogy Oldal Tibor, Farkas András és Kárász Krisztián eltiltás miatt biztosan nem léphet pályára. Rajtuk kívül Albert, Sigér és Nyilas sérülés miatt nem kerülhetett a csapatba. Ha ez nem lett volna elég a kezdőcsapatban Nánási és Nagy is úgy vállalta a mai találkozót, hogy reggel még mindketten lázasak voltak.

 

Ennek ellenére nem kezdődött rosszul a találkozó, nekünk adódtak lehetőségeink, a 8. percben bemutatott Tulipán védést két veszélyes ceglédi helyzet előzte meg. A folytatásban kiegyenlített játék folyt a pályán, a Győr birtokolta többet a labdát, de nem igazán tudtak helyzetbe kerülni, meddő fölényről beszélhettünk. Mi pedig egy-egy labdaszerzés után vezettünk akciót, de helyzetekre nem került sor.

 

A jól működő védekezésünket a 31. percben aztán sikerült feltörnie a Győrnek, egy jobb oldali beadás után a hosszú oldalon érkező hazai játékosról lemaradtunk, így közelről a kapunkba fejelt. 1:0

 

A folytatásban egy-két hazai lehetőséget jegyezhettünk fel, de Tulipánnak nem kellett védést bemutatnia egyik alkalommal sem. Így a félidőben maradt az egy gólos különbség.

 

A második játékrészben sem jegyezhettünk fel túl sok helyzetet, a Győr ugyan többet birtokolta továbbra is a labdát, de sok hiba volt a játékukban. Nem volt egyszerű egyik csapat számára sem a mérkőzés, nálunk a sok hiányzó, a házigazdáknál pedig a negatív hangulat volt érezhető a játékon. A hazai szurkolók több alkalommal füttyszóval, vagy bekiabálással jelezték nem tetszésüket a zöld-fehér csapat teljesítménye láttán.

 

A második félidő harcos mezőnyjátéka közben említésre méltó helyzetek nem igazán akadtak egyik kapu előtt sem, a kapusoknak nem ma kellett bemutatniuk legjobb formájukat. A második félidő számunkra legérdekesebb eseménye talán az lehet, hogy az U19-es csapatból Horváth Zalán a 83. percben pályára léphetett, amivel első NB II-es felnőtt mérkőzésén debütált. Rajta kívül még ott volt a padon Orlov László és Kis Csaba is az U19-es együttesből.

 

Sajnos ugyan egy gólos vereséget szenvedtünk az ETO Stadionban, de büszkék lehetünk a csapatra, mert megfogyatkozva, nagyot küzdve, jól védekezve helyt álltunk Győrben, az egy pontra igazán rászolgáltunk volna.

 

Ezzel a 15. helyen várjuk a februári folytatást. A játékosok és a stáb most egy kicsit élvezi a szünetet, de január 3-án már kezdődik is a felkészülés.

 

ETO FC Győr - Ceglédi VSE 1:0 (1:0)

 

Cegléd: Tulipán - Rétyi, Nánási, Preklet, Wild - G. Bíró, Ágoston - Lukács, Nagy, Csirmaz - Asztalos

Cserék:
Nagy helyett Kitl ('63. p.)
Lukács helyett Horváth ('83. p.)
G. Bíró helyett Majoros ('90. p.)

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Hirdetésszervezés
Az Eötvös Cirkusz Cegléden

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk