Ceglédinfo

Hír, program

Polgármesteri tájékoztatás

2020.05.19. 10:15 Rovat: Közélet | Forrás: www.cegled.hu
Fotó: Csáky András polgármester facebook

"Tisztelt Honfitársaim! Hölgyeim! Uraim! Tájékoztatom Önöket, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal Ceglédi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályától a hétvégén érkezett járványügyi megfigyelés, zárlat, elkülönítés elrendelő illetve feloldó határozatok alapján jelenleg Cegléden: 20 fő van járványügyi megfigyelés alatt (külföldről érkezett), 1 fő járványügyi zárlat alatt (aki igazolt beteggel találkozott), és 1 fő járványügyi elkülönítés alatt (igazolt beteg, otthonában, nem igényel kórházi ellátást)." - adott tájékoztatást tegnap este dr. Csáky András polgármester közösségi oldalán.

 

A holnapi naptól a piac összes bejárata megnyitásra kerül. Piacon a maszk viselése kötelező és a vásárlók közötti 1,5 m távolság megtartása is előírás. Többen szóvá tették a 65+ korosztály időkorlátos vásárlasi lehetőségét. Ez központi utasítás és az élelmiszerboltokra, gyógyszertárakra, drogériákra vonatkozik. A piac esetében kaptunk arra lehetőséget, hogy némileg módosítsunk rajta. Ezt korábban megtettük, 8 - 10 óra között tesszük lehetővé az idősek vásárlását.

 

A héten fokozatosan nyitjuk meg a kondi parkokat és játszó tereket. A kormányrendelet már ma reggeltől lehetővé tenné a megnyitást de előbb fertőtlenítjük az eszközöket (a továbbiakban ez hetente két alkalommal megtörténik) és ami lényegesebb, a homokozókban kicseréljük a homokot. Türelmüket kérjük.

 

Az elkövetkező napokban visszatér a szemétszállítás a korábbi menetrendhez és kinyit a hulladéklerakó udvar is.

 

Ismételten kérem, hogy bármilyen kéréssel kérdéssel fordulnak hozzám azt polgarmester@cegledph.hu e-mail címen tegyék. Messenger üzenetek, facebook bejegyzések elkallódhatnak.


Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!!!"

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Hirdetésszervezés

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk