Ceglédinfo

Hír, program

Hétvégi vízilabda eredmények

2018.11.26. 15:23 [szok] Rovat: Sport
Fotó: CTV (A kép illusztráció!)

A hétvégén szakosztályunk csapatai közül a szombati napon Budapesten szerepelt felnőtt férfi csapatunk a BVSC vendégeként valamint 2006-os gyermek csapatunk Pécs ellen játszott.

A felnőtt csapat az OB1/B bajnokság éllovasához a BVSC-hez látogatott. Sajnos a mérkőzésen való szereplést több játékos betegen vállalta, de a nagy akarás és helyenként jó játéknak köszönhetően az éllovas dolgát a mérkőzés elején sokszor megnehezítettük, de csak a tisztes helytállás maradt a végére, mivel elfáradtunk és az eredmény alakulásához a viszonylag egyoldalú játékvezetés is hozzájárult.

 

BVSC-Zugló - Ceglédi VSE 17:12
Gólszerzők: Simon Gábor 4, Hajek Zsombor 3, Ujházi Andor 2, Muth Dániel, Bicskei György,
Simon Balázs

 
A szombati napon szintén Budapesten a Markovits Kálmán 2006 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk is medencébe ugrott Pécs ellen. A mérkőzés számunkra nem a legjobban kezdődött hisz akarat gyengén, megbeszélt dolgokat be nem tartva játszottunk, melynek következtében ellenfelünk olyan előnyre tett szert, amit már nem tudtunk ledolgozni így a meccset nagy arányban veszítettük el.

 

PSN Zrt. - Ceglédi VSE 18:7
Gólszerzők: Kecskeméti Koppány 3, Fábián Olivér 3, Borsos Blanka

 

A vasárnapi napon hazai környezetben az országos fiú gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk a Hódmezővásárhely csapatát fogadta.

Az első mérkőzést gyermek csapatunk játszotta, ahol érvényesült a papírforma, magabiztosan nyertük, ahol mindenki játékhoz jutva megmutathatta tudását és képességét.

 

Ceglédi VSE - HVSC 15:6
Gólszerzők: Medveczki Gábor 4, Szendrei Dávid 4, Orosz Zoltán 3, Kecskeméti Koppány, Hajdú Kornél, Pálvölgyi Kristóf, Soós Titusz

 

A következő mérkőzést serdülő csapatunk játszotta. A ceglédi csapat végig kézben tartotta a mérkőzést. A védekezést sikerült jól megoldani, hiszen az első negyedben kapott két gólt követően nem rezdült a ceglédi háló valamint támadásainkban a lefordulások meghozták a várt különbséget. A meccsen Zöldi Péter kiválóan védett, Fekete Ákos és Csáti Márton játéka kiemelkedő volt.

 

Ceglédi VSE - HVSC 12:2
Gólszerzők: Fekete Ákos 4, Csáti Márton 3, Szendrei Dávid 2, Gáspár Tamás, Tarbály Zoltán,
Kiss Máté


A vasárnapi napon az utolsó mérkőzést ifjúsági csapatunk játszotta. Az ifi csapatnak is nehéz hétvégéje volt hisz a második helyezett Hódmezővásárhely gárdáját fogadta. A történethez hozzá tartozik, hogy az egyik játékvezető ugyan az volt, mint az előző napi felnőtt mérkőzésen, és a látottak alapján nem nőt a szimpátiája a CVSE csapatával szemben. A harcos mérkőzésen a lelkes játékba fegyelmezetlenségek is becsúsztak.

 

Ceglédi VSE - HVSC 8:12
Gólszerzők: Milus Dávid 3, Rajkort Zsolt 2, Tószegi Zoltán 2, Korb Zsombor


A hétvégén hazai környezetben vasárnap (12.01) országos leány bajnokság fordulóját rendezzük 10 órai kezdéssel valamint délután 15 órai kezdéssel országos fiú gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk a Kaposvár korosztályos csapatai fogadják.

 

Zám Attila

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Hirdetésszervezés

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk