Ceglédinfo

Hír, program

Cápa U9 és U14 mérkőzések

2019.05.27. 16:56 [szok] Rovat: Sport
Cápa U9 és U14 mérkőzések

A hétvégén az U9 és az U14 korosztályok bajnoki mérkőzéseivel lezárult a Ceglédi Kék Cápák 2018-2019-es szezonja. Az U14 vasárnap a váci sportcsarnokban megrendezett fordulóban két szoros mérkőzésen egy pontot tudott szerezni, míg az U9 Dunaharasztiban lépett pályára két találkozón, de ennek a korcsoportnak a  szerzet góljait és az eredményeket sem rögzíti a szövetség.

U14 mérkőzések:

 

Euronovex USE - Ceglédi Kék Cápák 16 - 16 ( 8 - 8 )

 

Cegléd: Semetka Gréta(kapus), Imregi Boglárka 6(4), Vágány Noémi 3, Tóth Fruzsina 2, Kádár Kata 2, Fehér Dorina 1, Pintér Zsófia 1, Berényi Norina 1, Héda Lorina, Pető Luca, Pástor Petra

Kiállítás: 2, ill .0 perc

Hétméteres: 0, ill. 4/4

 

Abonyi KC - Ceglédi Kék Cápák 17 - 16 ( 13 - 8 )

 

Cegléd: Semetka Gréta(kapus), Imregi Boglárka 7(4), Pető Luca 3, Vágány Noémi 3(1), Tóth Fruzsina 1, Kádár Kata 1, Kapusi Annamária 1, Spolmin Rebeka, Fehér Dorina, Pásztor Petra, Horváth Evelin

Kiállítás: 4, ill. 0 perc

Hétméteres: 7/4, ill .5/5

 

Spolmin Roberta edző: - Az utolsó fordulónk sem ígérkezett könnyűnek, egyrészt az ellenfeleink miatt, másrészt pedig mivel még volt esélyünk a negyedik hely megszerzésére. Az első meccset az Euronovex együttese ellen játszottuk. Remek iramű mérkőzés volt, fej-fej mellett haladtak a csapatok. Végig nagyon jól védekeztek a lányok, jó volt a kapusteljesítmény, támadásban pedig szintén léptünk előre a korábbiakhoz képest. Végig nagyot küzdöttek a lányok, és a korábbi egymás elleni eredményeket nézve bravúr pontot tudtunk szerezni, de sajnos egy sérülés is becsúszott. A második ellenfelünk az Abony volt, ami soha nem egyszerű. Az első félidőben szinte semmi nem maradt meg abból, amit az előző meccsen meg tudtunk csinálni. Nem volt olyan acélos a védelmünk, a támadás pedig kapkodós és bizonytalan volt. 13:8 után a második félidőben összeállt a védekezésünk, és bár javult a támadójátékunk, de futnunk kellett az eredmény után, és a nagy akarás közepette sajnos előjöttek a technikai hibák. A félidőt 8:4-re megnyertük, de ez nem volt elég a pontszerzéshez. A negyedik hely nem lett meg, bár tény, hogy ez nem is csak ezen az egy fordulón dőlt el, hiszen nem minden fordulónk volt zökkenőmentes. Viszont a szezon elejéhez képest rengeteget tudtunk fejlődni, sokat javult a játékunk képe, és akár egyénekre lebontva, akár a csapat egészét nézve, sok mindenben sikerült előrelépnünk, aminek nagyon örülök. Ebben a szezonban utoljára gratulálok mindenkinek a mérkőzésekhez, és a hozzáálláshoz, különösen a Szele elleni pont begyűjtéséhez és az Abony elleni második félidőhöz!

 

U9 mérkőzések:

 

Vecsés - Ceglédi Kék Cápák

Pilisvörösvári KSK - Ceglédi Kék Cápák

Cegléd: Varga Bianka(kapus), Bartalos Jázmin, Juricza Kinga, Kocsis Kata, Kürthy Sára, Molnár Enikő

 

Keszthelyiné Tóth Ildikó edző: - Az első mérkőzésünkön nagyon megilletődötten játszottak a lányok, de a másodikra már magabiztosabbá váltak. Összességében nagyon ügyesek voltak a gyerekek és sok élménnyel gazdagodtak.

 

pézsé

Értékelés: 5/3

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Buszvezetői állás
Hirdetésszervezés

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk