Ceglédinfo

Hír, program

Hazaköltözik a CVSE labdarúgó csapata

2019.02.01. 14:15 [szok] Rovat: Sport
Fotó: cegledfoci.hu

A tegnapi nap folyamán már jeleztük szurkolóink felé, hogy szóban már minden hatóság és a Magyar Labdarúgó Szövetség is engedélyezte, hogy a mai naptól a bajnoki és kupa mérkőzéseit hazai pályán, azaz Cegléden játssza csapatunk.

A mai napon a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága a hivatalos határozatot is meghozta, amivel végérvényesen eldőlt, hogy 3 év után újra Cegléden játszik felnőtt csapatunk!

A határozatot már minden NB II-es klub és minden illetékes megkapott, ahogyan a klub képviselői már a vasárnapi ellenfelet a Békéscsaba 1912 Előrét is értesítették a vasárnapi helyszínről. 

Fontos információnk szurkolóink számára:

A hazai jegypénztár a Malomtó szél felőli bejáratnál lesz található, ahol korábban is helyet kapott a jegyértékesítés. A helyszínen táblákkal jelöljük a legfontosabb információkat, valamint a biztonsági szolgálat emberei is segíteni fogják szurkolóinkat a tájékozódásban. 

A mérkőzés a 2-es számú edzőpályán kerül megrendezésre, a szurkolók a mellette található kis lelátón, illetve mobil lelátón foglalhatnak helyet. A létesítmény így jelenleg 600 néző befogadására alkalmas, amelyből 60 a vendégszurkolók számára fenntartott hely.

A vendég szurkolók a Ceglédi Judo Központ épülete mellett található jegypénztárnál tudják megváltani belépőiket a mérkőzésre és ott is tudnak bejönni a vendég szektorhoz.

A hazai és a vendég oldalon is a zajló területrendezés miatt kordon folyosót alakítottunk ki, ahol a szurkolók megközelíthetik a jegypénztáraktól a lelátót. A biztonsági szolgálat emberei segíteni fogják a tájékozódást.

A belépőjegy árak a következőképpen alakulnak:
Hölgyek, Nyugdíjas és Diák jegy: 400 Ft
Teljes áru jegy: 800 Ft
Vendég jegy: 800 Ft

Ványi Zsolt ügyvezető szerdán adott interjúja a Városi Televíziónak:

 

 

Forrás: cegledfoci.hu

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk