Ceglédinfo

Hír, program

Labdarúgó utánpótlás eredmények - az U11 verhetetlen volt

2019.04.18. 16:05 [szok] Rovat: Sport
Labdarúgó utánpótlás eredmények - az U11 verhetetlen volt

Az elmúlt hétvégén egy-egy korosztályban visszafogottabb eredményeket értek el a ceglédi utánpótlás labdarúgók, azért sikerben most sem volt hiány.

U19

 

Szent István SE - Ceglédi VSE   8:3 (3:2)

 

Cegléd: Kis Cs. - Szarvas G., Orlov L., Kovács R., Nagy A. - Kuthy G., Katona G. - Menich B., Faragó M., Horváth Z. - Boros D.

Ceglédi gól: Katona G., Faragó M., Horváth Z.

Jók: Horváth Z., Faragó M., Kovács R.

 

Kemenes György edző: - Az első félidőben nagyszerűen fociztunk a 40. percig és addig két gólos előnyt szereztünk. Azután két öngóllal felhoztuk ellenfelünket, megzavarodtunk és még egy gólt kapva egy gólos hátránnyal mehettünk a szünetre. Ekkor sem éreztem, hogy elveszíthetjük a mérkőzést és arról beszéltem, hogy a második félidőben megfordíthatjuk az eredményt. Sajnos nem így történt. Orlov Lacit percek múlva kiállították és ez megpecsételte a sorsunkat. Elkezdtünk idegesen, pontatlanul játszani, döntő szituációkban pedig sorra hibázni. Az is igaz, hogy ma az ellenfelünknek minden bejött, de ez nem magyarázat semmire. Pár emberünk mélyen tudása alatt játszott, nem ártana nekik elgondolkozni a teljesítményükről.

 

U17

 

Szent István SE - Ceglédi VSE   1:3 (0:1)

 

Cegléd: Schwarcz - Pap, Szebeni, Kotlár, Bodzsár, Juhász, Kartali, Kovács, Kelemen L., Lakos , Pintér, Cserék: Dudás, Szabó, Kelemen D., Klemenc

Ceglédi gól: Pintér, Kelemen L., Kartali

Jók: Schwarcz, Bodzsár

Ványi Zsolt edző: - Ha gyengébb teljesítménnyel is, de hoztuk a kötelező győzelmet. 

 

U15

 

Tiszakécske - Ceglédi VSE   3:0

 

Csapat: Petró, Baranyi, Mocsári, Csepregi, Szaniszló, Borics, Ványi, Szabó, 
Pásztor, Oláh, Nagy Cserék: Rimóczi, Fülöp, Farkas, Borbola, Strázsi

 

Farkas János edző: - A bajnokság leendő bajnokához látogattunk, ami nem ígért sok jót számunkra, de nem feltartott kézzel mentünk a meccsre. Az első félidő 38. percéig nem tudott nagyon fogást találni a hazai csapat, de ahogy lenni szokott elég volt egy hiba és ki is használták a lehetőséget. A második félidőre kijött a nagyobb tudás különbség.

 

U14

 

Farkas János edző: - Sajnos az első félidőben eldőlt a mérkőzés, mert nem bírtuk a futógyorsaságot az ellenfél játékosaival. A második félidőre sikerült valamit javulnunk, de ez mára nem volt elég.

 

Tiszakécske - Ceglédi VSE   4:1

 

Cegléd: Gavaldik, Paulovics, Kriss, Tóth, Plangár, Gál, Barna, Szegedi, Valkai, Takács, Szabó, Cserék: Rimóczi, Zsemlye, Klimász, Olgyay

Ceglédi gól: Klimász Jók: Szegedi

 

U11

 

II.Tavaszi kupa Nagykáta

 

CVSE - Tiszakécske 2:0
CVSE - Abony 4:0
CVSE - Nagykáta 1:0
CVSE - Tápiószecső 8-0

 

Kecskeméti József edző: - Öt tornán indultunk az őszi szezon kezdete óta, mind az ötöt megnyerték a srácok. Jómagam nem csak az eredményeknek, érmeknek, kupáknak örülök, hanem a nyújtott teljesítményeknek, a csillogó szemeknek és az edzéseken gyakoroltak vissza köszönésének is. Úgy érzem van értelme csinálni, szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen srácokat edzhetek.

 

pézsé

Forrás: cegledisport.hu

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Aktuális programok

Hirdetésszervezés

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk