Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Egy lila kerékpár kalandjai

2022.01.27. 16:15 Rovat: Kékfény | Forrás: www.cegled.hu
Egy lila kerékpár kalandjai

Akarata ellenére tulajdonost váltott, végül csak visszakerült hálás gazdájához az a bicikli, amit a ceglédi nyomozók lefoglaltak, tolvaját meggyanúsították.

 

(Fotó: police.hu)

Tavaly Karácsony előtt szembesült születésnapjára kapott, lila kerékpárjának hiányával egy ceglédi nő. Otthonának lépcsőházában lakatolva tárolta, ennek ellenére valaki 2021. december 20-án éjjel elvitte. Sokan keresték, amikor egy állampolgár jelezte, nem sokkal korábban, nyergében egy férfivel látta a településen. A rendőrök az információ alapján megállították a járgányt, tekerőjét elszámoltatták. A 19 éves férfi állította: "de hát ez anyámé!", ettől függetlenül gyalog mehetett tovább, miután kihallgatták - akkor még tanúként.

 

A nyomozók időközben ellenőrizték az általa elmondottakat, mint kiderült, szülőjének soha nem volt olyan kerékpárja, és az egyedi azonosító jelek birtokában már kijelenthették, a lefoglalt bicikli megegyezik az ünnepek előtt ellopottal. A 19 éves V. Milán ellen elfogatóparancsot adtak ki, mivel se munka-, se állandó tartózkodási helye.

 

Az újesztendőbe átnyúló keresés 2022. január 22-én hozott eredményt, egy ceglédi ház lépcsőházából állították elő az ott meghúzódó V. Milánt.

 

Már nem látta értelmét lódítani, beismerte, hogy ő lopta el a lila kerékpárt, korábban azért hazudott, mert félt, hogy "becsukják". Az elkövetés napján ismerőseihez indult, ám a gyaloglást fárasztónak ítélte, ezért döntött úgy, a távolság legyűréséhez inkább szerez egy biciklit. A lépcsőház nyitott ajtaján belépve meglátta a lelakatolt kerékpárt, eltörte a zárat, kitolta és eltekert vele.

 

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított ellene eljárást, a tulajdonosnak pedig visszaadták lila kerékpárját.

 

(police.hu)

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk