Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

CVSE vereség a szezonrajton

2021.08.03. 10:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
CVSE vereség a szezonrajton

A Hódmezővásárhely ellen kezdtük el az új szezont már az NB III Közép csoportjában. Sajnos nem sikerült jól a rajt. - a cegledfoci.hu beszámolójaA vendég csapat már az első perctől letámadott és megmutatta, hogy pontokkal szeretne távozni a Malomtó szélről. Helyzetek azonban nem igazán voltak, az elsőből a 14. percben meg is szerezte a vezetést a Hódmezővásárhely. 0:1

A gólt egy újabb vendég helyzet követte pár perccel később, majd mi is mutattunk valamit, Markó szabadrúgása után Pleszkán fejelt a felsőlécre a 27. percben. Pár perccel később ismét Pleszkán fejéről ment kapura a labda, de a vendég kapus kitornászta nagy bravúrral. 

Sajnos több alkalommal eladtuk, vagy elveszítettük a labdát a középpályán, az egyik ilyenből végül egy gyors támadás végén növelni tudta előnyét a Hódmezővásárhely a 38. percben. 0:2

A félidő vége felé még volt egy Markó lövés, amit kiütött a kapus, majd pár perccel később mehettünk szünetre.

A második játékrészt is aktívan kezdték a vendégek, Miklernek egyből a 46. percben egy bravúrt kellett bemutatnia. A 65. percben a csereként beállt Kelemen húzott szépen befelé a bal oldalról, majd lőtt de a kapufán csattant a labda. Két perccel később pedig Szabóról pattant kapu felé a labda, de elakadt a gólvonalon álló védőben.

Mentünk előre a szépítésért, de nem volt szerencsénk se, ahogy az látszott a 73. percben is, amikor Kuti ment el szépen, majd átlőtte a hosszú oldalra a labdát, de az ott érkező Lukácsról mellé pattant a labda. Pár perccel később Lukács is eltalálta a kapufát, ami már a harmadik ilyen alkalom volt a találkozó során.

A 81. percben aztán Kelemen adott nagy labdát Pappnak, aki ziccerben nem hibázott és a kapuba passzolt. 1:2

Több helyzetünk már nem volt a mérkőzésen, sőt még Miklernek kellett védeni a 93. percben. A Hódmezővásárhely elvitte a 3 pontot Ceglédről. Egy pozitív dolog azonban volt a mai napban, a 16 éves ceglédi nevelésű Kovács Kolos bemutatkozhatott a felnőttek között élete első felnőtt bajnoki mérkőzésén.

Kezdőcsapat:
Mikler - Bagó, Szász, Szabó, Polyák, Markó, Godzsajev, Kuti, Lukács, Pleszkán, Ángyán.

Gól:
 Papp ('81.p.)

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk