Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Kikapott a Cegléd, maradt a tabella élén

2021.02.11. 16:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Fotó: hunbasket.hu

Egyoldalú meccset, de legalábbis egyoldalú második félidőt hozott a forduló kiemelt rangadója, ahol az Újpest domináns teljesítményt nyújtva fektette két vállra a listavezető Ceglédet.

FÉRFI NB I. B ZÖLD CSOPORT- 2020/2021

 

A nagyszünetben még a vendégek vezettek négy ponttal, de aztán a fordulás után beindult a hazai henged és a harmadik-negyedik negyedet összesen 57-37-re húzta be Surmann Gábor alakulata, amelynél komoly extrát hozott Tomiszlav Ivosev: a légiós 38 ponttal, 14 lepattanóval és 10 kiharcotl faulttal zárt, ő nagyon sok volt most a Ceglédnek. A vendégek így is maradtak a tabella élén, de a második félidei játékuk nem lehetett elég az idegenbeli győzelemhez - legközelebb a Békés elleni hazai derbin lehet javítani.

 

Az Újpest legjobb dobói: Ivosev 38/9, Kelemen 17/12, Horváth Á. 15/6
A Cegléd legjobb dobói: Kovács 18, Nárai 18, Mészáros 17/6

 

Surmann Gábor, Újpest: Mindenek előtt gratulálok a játékosaimnak, azt gondolom megérdemelt győzelmet arattunk. Az első félidőben a rossz helyzet kiválasztásaink s döntéseink miatt kerültünk minimális hátrányba, ráadásul bántóan sok közelit hibáztunk, továbbá kissé meggyűlt a bajunk a középső magas P&R-játékukkal. A második félidőben a védekezésünk azonban élesebb lett, mezőnysorunk hatalmas munkát végzett és limitálta sikeresen a Fekete-Tóth kettőst. Támadásban pedig a kulcs az volt, hogy a végletekig türelmesen, precízen hajtottuk végre a figurákat, volt indításunk, mélységi játékunk, kevesebb eladott labdánk, és egy extra klasszis Ivosevünk. Ő rá külön büszke vagyok, no nem a “számai" miatt, legyen annyi elég ő tudja miért s én is tudom. A győzelemnek most nagyon örülünk, mégis csak a nagyon erős első helyezettet sikerült két vállra fektetnünk. Azonban holnaptól már a hepp kupa négyes döntőre fogunk készülni. A Ceglédnek egészségben gazdag folytatást kívánok, a csapatomnak pedig köszönöm az élményt, tényleg büszke vagyok rájuk. Végezetül a győzelmet szeretném a drága feleségemnek ajánlani születésnapja alkalmából, ő a legnagyobb szurkolóm s szurkolója csapatunknak. Hajrá Újpest!

 

Honti Viktor, Cegléd: Az első félidőben szépen kézben tartottuk a mérkőzést. Nagyon jól játszottunk. Mindent megcsináltunk, amit megbeszéltünk és amire számítottunk az Újpest csapatától. Egy dolog azonban már itt sem volt jó, az pedig a dobószázalékunk. A második félidőben az Újpest extra dobóformát produkált, melyet mi nem tudtunk ellensúlyozni.

 

(Forrás)

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk