Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Elismerések átadása a sportegyesületeknek

2021.01.25. 14:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Elismerések átadása a sportegyesületeknek

Cegléd Város Önkormányzata 2021-ben nem rendezi meg a Ceglédi Sportgálát, de a sportegyesületek munkáját szerette volna elismerni, ezért emlékérmeket adtak át.

 

« A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!

 

A 2020-as év a sportéletet is felforgatta, voltak sportágak, ahol megtartották a nagyobb versenyeket, volt, ahol elhalasztották azokat. Voltak sportolók, akik az éppen megtartott sportverseny idején karanténba kényszerültek, voltak, akik rendesen feltudtak készülni és szép eredményeket értek el.

Városunkban sok éves hagyomány, hogy a Sportgálán minden esztendőben díjazzuk a legkiemelkedőbb eredményeket elérő sportolókat, szakosztályokat, sportegyesületek. Egy ilyen év után a Sportgála szervezőbizottsága, csakúgy, ahogyan Pest Megye Önkormányzata úgy tartotta sportszerűnek, ha 2021-ben nem kerülnek díjazásra az előző év sporteredményei, hiszen nem voltak egyenlőek a feltételek és a lehetőségek.

A 2020-as év azonban komoly feladatok elé állították a sportegyesületeket, a bajnokságok, edzések ideglenes, vagy teljes felfüggesztése, az otthoni, vagy kis létszámú edzéslehetőségek kialakítása mind, mind új kihívásokat állítottak a sportvezetők, sportszakemberek elé. Cegléd Város Önkormányzata szerette volna elismerni minden sportegyesület munkáját, amit a ceglédi sportért, sportolókért tettek az előző esztendőben, így a karácsonyi előtti időszakban, illetve január elején Hegedűs Ágota alpolgármester asszony és Kőházi Ádám a város sportkoordinátora emlékérmeket adtak át a sportegyesületek vezetőinek.

 

Az átadásokról készült képtárunkat a cikkben megtekinthetik (nem mindenhol készült fénykép).

 

Bízunk benne, hogy szép lassan a sportélet is kezd, majd helyrerázódni és izgalommal kísérjük figyelemmel, hogy végül mennyi ceglédi kötődésű sportolónak szurkolhatunk, majd a Tokiói Olimpián.

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk