Ceglédinfo

Hír, program

Meg van az első győzelem a felnőtt bajnokságban

2020.10.19. 16:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Meg van az első győzelem a felnőtt bajnokságban

 A hétvégén folytatódó bajnokságok közül a felnőtt csapatunk hazai környezetben, utánpótlás csapataink idegenben szerepeltek. - Zám Attila beszámolója

 

A szombati napon a versenyzést 2008-as gyermek csapatunk kezdte Budapesten az UVSE vendégeként, ahova hiányosan csapattal utazunk. A medencébe mégis nagy reményekkel ugrottunk, de sajnos már az első negyedben kiderült, hogy az ellenfélnél van több olyan játékos akiket nem tudunk semlegesíteni, ugyanis ezek a játékosok szinte egy átlagos felnőtt férfi méreteivel rendelkeztek a 2008-as születésűek között.

 

Az eredményt tekintve látszik mégis, hogy tizenháromszor sikerült gólra váltani a támadásainkat.

Összességében azt kell mondanom, hogy helyt álltunk egy fizikailag erősebb csapat ellen.

 

UVSE Hunguest Hotels - Ceglédi VSE   19:13

Gólszerzők: Harczi Zsombor 5, Rétyi Roland 4, Vincze Zalán 4

 

A szombati nap zárásaként férfi OB1/b csapatunk hazai környezetben fogadta a budapesti Oázis SC együttesét. 

 

Végre megszületett az első győzelem. A találkozón, mint minden eddig lejátszott mérkőzésen jól kezdtünk, de a jó kezdést követően jött a már megszokott kapkodás, de most sikerült egy kritikus idő után egy kicsit megnyugodni es így az előnyt végig megtartani.

 

Ceglédi VSE - Oázis SC  13:11

Gólszerzők: Simon Gábor 8, Bognár Bence, Gyémánt Zsombor, Tószegi Zoltán, Pataki Gergely, Simon Balázs

 

A hétvégét országos fiú utánpótlás csapataink zárták Vácon. Az első mérkőzést gyermek csapatunk játszotta le, ahol egy kiegyensúlyozott meccsen döntetlen végeredmény születtet, de a szabályzat szerint nincs utánpótlás találkozón döntetlen így következett a büntetőpárbaj. A büntető sorozatot csapatuk hibátlanul vette, így a végén mi örülhetünk. A találkozón kiemelkedő teljesítményt nyújtott az egész csapat, de külön kiemelném a korosztályhoz képest két évvel fiatalabb Bori Noelt, aki a meccsen kétszer is visszahozta a csapatot a mérkőzésbe illetve a büntető párbaj során is magabiztosan talált a kapuba.

 

Váci VSE - Ceglédi VSE 17:19

Gólszerzők: Kakuk Ákos 6, Gujka Dominik 4, Bori Noel 3, Sáfár Milán 2, Borsos Blanka 2, Banai Máté, Szikszay Milán

 

A második mérkőzést serdülő csapatunk játszotta, ahol érett játékot mutatva magabiztosan nyert idegenben a ceglédi csapat. Szabó Róbert, Kiss Máté, Soós Titusz játéka kiemelkedő volt. 

 

 

Váci VSE - Ceglédi VSE 8:11

Gólszerzők: Kiss Máté 6, Baranyi Gergely 2, Soós Titusz 2, Szabó Róbert

 

 

A hétvége zárásaként főleg serdülő játékosokból álló ifjúsági csapatunk ugrott a medencébe. A serdülő játékosok, akik mindig két mérkőzést játszanak minimális szünettel, sokat úszva, jó védekezéssel es főleg okosan játszva, a második félidőre felőrölték a váciakat es a végén biztosan nyerték a mérkőzést.

 

Váci VSE - Ceglédi VSE 9:17

Gólszerzők: Szabó Róbert 4, Tarbály Zoltán 3, Kiss Máté 3, Keresztes Gábor 2, Patonai Péter 2, Hajdú Kornél 2, Borsos Botond  

 

-Forrás: Zám Attila, CVSE vízilabda szakosztály-

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Aktuális programok

Hirdetésszervezés

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk