Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Magyar sikertörténetek

2020.08.27. 15:24 Rovat: Gazdaság
Magyar sikertörténetek

A Fixfogsor második alkalommal nyerte el a kiváló magyar márkákat díjazó MagyarBrands Program "Innovatív márka" díját, 2019 óta pedig "Kiváló Munkáltatói márkaként", és a 350 legkiválóbb hazai üzleti márkák egyikeként is számon tartják. A díjazás kapcsán Dr. Szabó László alapító igazgatóval beszélgettünk a fogászati szakmában kimagasló teljesítményt nyújtó Fixfogsor® Rendelő sikerének titkairól.

A fogazat funkciójának megőrzése kulcsfontosságú egy ember életében. Amennyiben valaki már elveszítette fogazatát, akkor annak visszanyerése válik kiemelten fontossá. Mivel Magyarországon a fogmegtartás tekintetében nem állunk valami jól, ezért az igény az olyan szolgáltatásokra, ahol a már elveszített fogazatot igyekeznek pótolni, rendkívül megnőtt. Hiába van kiváló gasztronómiánk, tálalhatjuk az ételt a legszebb porcelán étkészletekben, ha azt nem tudjuk megfelelően megrágni, és nem érezzük magunkat komfortosan a társasági élet terén sem. Tulajdonképpen ez a társadalmi igény hívta életre a Fixfogsor® Rendelőt.

 

Magyar sikertörténetek

 

A FIXFOGSOR® Protézisrögzítés lényege egy titán implantátum, amelyet közvetlenül az ínyen keresztül, teljesen fájdalommentes eljárással illesztenek az állcsontba. Alsó fogsor rögzítése esetén 4 darabot, felső fogsor esetén 6 darabot ültetnek be. A titán biológiailag semleges, a csontsejtek gyorsan, 3 hónapos gyógyulási időszak alatt ránőnek a felszínére. Az implantátumokra A Fixfogsor Rendelő saját fogtechnikai laborjában protézis készül. A rögzített műfogsor véletlen elmozdulása kizárt, de a műfogsor továbbra is kivehető és betehető marad, ami különösen a szájhigiénia és az implantátumok ápolása miatt fontos. A megfelelő végeredmény eléréséhez az implantációs eljárás hibátlan tervezése mellett szükséges a helyben, a rendelő saját üzemeltetésű laborjában, a szakmailag magasan képzett fogtechnikus-csapat által készített kiváló minőségű felépítmény is. 

 

Magyar sikertörténetek

A Fixfogsor® Rendelő megalapításának az ötlete 15 éves implantológiai tapasztalatra épülve 2010-ben született meg. A megoldás alapötlete külföldről származik, de a miniimplantátumos műfogsorrögzítés beintegrálása a magyar viszonyok közé, a magyar fogorvosi és páciens kultúrába, az nagyban a Fixfogsor® Rendelő érdeme. A miniimplantációs eljárást Dr. Szabó László Svájcban ismerte meg. "Akkoriban ez a módszer nem igazán volt elterjedt a fogorvosok körében, pedig kiválóan működik, és hosszabb távon is jók az eredmények - meséli a specialista. - Hazatérve megalapítottam a kizárólag protézisrögzítésre specializálódott Fixfogsor® Rendelőt, más tevékenységet azóta sem végzünk. Meggyőződésem, hogy egy szakterületen igazi eredményeket csak úgy lehet elérni, ha az adott szolgáltató egy, vagy csak kevés számú területen akar magas színvonalú teljesítményt nyújtani."

 

Magyar sikertörténetek

 

A vállalkozás az elmúlt évtized alatt egy kis bérelt rendelőből mára 8 székes, 325 m2 -es, saját tulajdonú rendelővé nőtte ki magát, mely Budapest mellett már Kecskeméten is várja a pácienseket. A FIXFOGSOR® Rendelőt üzemeltető Albadent Kft. tulajdonosi összetétele 100%-ban magyar. Kedveltségének titka lehet az is, hogy a FIXFOGSOR® Protézisrögzítésrögzítés rendszerhez olyan garanciákat vállalnak, amelyek egyediek a piacon. Meggyőződésük, ha egy szolgáltató kiváló színvonalat nyújt, és ez megjelenik a termékben és szolgáltatásban, akkor az ügyfelek nem élnek indokolatlanul vissza ezekkel a vállalt garanciákkal.

 

 

 

"A Fixfogsor márkának azért van helye a MagyarBrands program innovatív márkákat értékelő kategóriájában, mert a márka a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt helyezett a kutatás és fejlesztés fontosságára. Itt nem tömeggyártott termékről van szó, hanem egy rendkívül összehangolt csapat egyedi, páciensre szabott munkájának eredményéről" - mondta el Inzám Andrea a MagyarBrands Program brand managere.

 

Magyar sikertörténetek

 

A FIXFOGSOR® Rendelő egyik legnagyobb megkülönböztető jegye a specializált működés, mely egy fő problémára fókuszál. Amikor a siker titkáról kérdezzük Dr. Szabó László alapító igazgatót, a válaszából az is kiderül, mivel érdemelhette ki a FIXFOGSOR® márka a "Kiváló Munkáltatói márka" elismerést is a MagyarBrands programban. "Minőségi termék létrehozásához több szakma együttműködése és professzionális munkája szükséges. Kollégáink összehangoltan csapatként, kezdve az implantológusoktól, a protetikusoktól a konzultánsokon és a fogtechnikusokon keresztül, a szakasszisztensekig lelkiismeretes munkával készítik el a végterméket.

 

Minden kollégánk munkáját nagyra értékeljük, ideértve nem csak az orvosi területen dolgozó munkatársakat, hanem az ügyfélszolgálaton tevékenykedő kollégákat is, és meggyőződésünk, hogy kiváló terméket csak egy kiváló emberekből álló, jól szervezett csapat képes gyártani" - állítja szilárd vezetői meggyőződéssel Dr. Szabó László.

 

Az eredeti cikk a MagyarBrands oldalán olvasható.

 

A Díjnyertes Fixfogsor Protézisrögzítési eljárásról további részleteket olvashat itt.

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk