Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Merre tovább Szellő Imre?

2020.08.13. 10:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Fotó: monokli.com

Régóta nem hallottunk, nem írtunk hazánk egyik profi ökölvívó sztárjáról, a korábbi WBA világbajnoki kihívó Szellő Imréről (24 győzelem, 1 vereség). A számítógépes világranglistán még mindig a 19. helyen álló cirkálósúlyú öklöző tavaly októberben, Belgiumban bokszolt utoljára, amikor - világbajnoki címmérkőzésen - hivatásos pályafutása első vereségét szenvedte el. A monokli.com írása.

A küzdelmet követően a ceglédi kiválóság kijelentette, hogy esze ágában nincs befejezni a pályafutását, ám azóta sincs lekötött mérkőzése, ráadásul mesterét, Bertók Róbertet az elmúlt héten szövetségi kapitánynak nevezte ki a Magyar Ökölvívó Szakszövetség. Többek között erről beszélgettünk Imrével.

"Azt gondolom, hogy a jelenlegi helyzetben nem maradtam le semmiről, hiszen március óta szinte a teljes sportélet beleállt a földbe, beleértve az ökölvívást is, legyen az amatőr, vagy a hivatásos szakág. Azt viszont tudom, hogy szeretnék még ringbe lépni, sőt, a régi tervem az, hogy 40 évesen koromig folytatni fogom a bunyót. 40 évesen, 27 év aktív pályafutással a hátam mögött búcsúznék. Úgy gondolom, hogy ehhez elég friss vagyok, fizikailag és mentálisan egyaránt. Ugyan még 1-2 hónap kivárás nem okoz semmilyen problémát, de nagy valószínűséggel most úgy néz ki, hogy ebből a tervből nem lesz semmi.- jelentette ki Szellő, aki azért folyamatosan kap meccsajánlatot, van, hogy hetente többet is. Külföldről."

Ha valakinek nem ismeretlen az új szövetségi kapitánnyal a közös munka, akkor Szellő Imrének nem az. Az elmúlt négy évben szoros munka- és baráti kapcsolat alakult ki Szellő és Bertók között.

 

A teljes írás itt olvasható.

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk