Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Elmarad a Virágos Csemő Fesztivál

2020.07.25. 18:15 Rovat: Közélet | Forrás: www.cegled.hu
A kép illusztráció!/Fotó: Kisfaludi István

Erről dr. Lakos Roland számolt be közösségi oldalán. Alább a csemői polgármester tájékoztatását közöljük.

"Kedves Csemőiek! Kedves Barátaink!


Akik az elmúlt években részt vettek csemői szabadtéri rendezvényen, tudhatják, hogy igyekeztünk minden korosztály számára minőségi programokat szervezni. Egész egyszerűen azért, mert fontosnak tartottuk, és persze tartjuk ma is, hogy a helyi közösség és a vendégeink is jól érezzék magukat Csemőben.


Az idei esztendőben is úgy készültünk, hogy megtartjuk az összes kis- és nagy rendezvényt, sztárvendégekkel. A koronavírus járvány keresztül húzta a tavaszi és a nyári terveinket.


Felelősséggel, türelemmel voltunk a karanténban és terveztük újra a nyár végi rendezvényeket abban a reményben, hogy augusztus második felétől ismét együtt lehetünk.


Az élet, pontosabban a járvány átírta ezt a módosított forgatókönyvet is - és hosszas vívódás után azt a döntés kellett hoznunk, hogy NEM RENDEZZÜK MEG sem az augusztus 20-i ünnepséget, sem az augusztus 22-re tervezett VIRÁGOS CSEMŐ FESZTIVÁLT.


Akkor tudunk jó programokat szervezni és megvalósítani, ha mosolyogva bár, de minden idegszálunkkal arra koncentrálunk, hogy mindenki jól érezhesse magát. Ez most nem megy…


Híreket böngészünk, nézzük a kormányrendeleteket; magunk között aktív fertőzöttek számáról, járványgörbéről beszélgetünk ahelyett, hogy az íjászpálya és a zsűrisátor helyén gondolkodnánk….


A jelenlegi helyzetben az vált a legfontosabbá, hogy ne alakulhasson ki gócpont a településen, tegyünk meg mindent a magunk és embertársaink egészségének védelmében, hogy a veszélyhelyzet után újra és teljes körben tudjunk örülni egymásnak és a találkozásnak.


Mindenki megértését köszönöm!


Dr. Lakos Roland
polgármester"

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk