Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Tájékoztatás gyermekintézmények nyári nyitvatartásáról

2020.06.12. 14:15 Rovat: Közélet | Forrás: www.cegled.hu
Tájékoztatás gyermekintézmények nyári nyitvatartásáról

Értesítem az önkormányzati fenntartású óvodába, bölcsődébe járó gyermekek szüleit, hogy Cegléd Város Önkormányzata fenntartásában működő óvodák, bölcsődék -igényekhez igazodó - egész nyáron való nyitva tartásának biztosításáról határoztam. Az intézményegységek legfeljebb két hét szünetet tarthatnak, amennyiben a gyermeklétszám azt lehetővé teszi, de a székhely intézmények nyitva lesznek.

Kérem a szülőket, hogy az étkeztetés (adagszám) biztosítása érdekében legalább hetente értesítsék gyermekük óvodáját, bölcsődéjét arról, hogy mikor veszik igénybe az ellátást.

 

További információ, hogy ballagások elmaradása miatt, a szülői igények ismeretében, fenntartói engedélyt bocsátottam ki a nagycsoportos óvodások augusztusi, szűk körben megtartható ünnepi búcsúztatójára vonatkozóan. Kérem az érintett szülőket, hogy a részletekről óvodájukban tájékozódjanak.

 

Döntés született arról is, hogy az alsó tagozatos általános iskolások nyári napközbeni felügyelete - a június 26-ig előírt iskolai felügyelet következtében - nem a szünidő első munkanapján, hanem június 29-étől indul immár hagyományosan, a Táncsics iskola szervezésében, Budai úti intézményükben. A napközis tábor időszaka 5 hét és hetenként továbbra is 50 ceglédi, elsősorban rászoruló kisiskolás felügyeletét tudjuk ellátni. A jelentkezést idén is a gyermek saját iskolájában lehet intézni.

 

Dr. Csáky András
polgármester

 

(Fotó: Szokolai Attila)

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk