Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Közleményt adott ki az MSZP Ceglédi Szervezete

2020.03.28. 15:05 Rovat: Közélet | Forrás: www.cegled.hu
(A képen Fehér István - Fotó: Kisfaludi István)
Egészségügyi maszkokat készül osztani a város különböző pontjain az MSZP Ceglédi Szervezete. Ez is abban a közleményben áll, amit tegnap délelőtt adtak ki. Arról is írnak: véleményük szerint a FIDESZ egy előre kitervelt, gátlástalan politikai játszmát folytat a magyar országgyűléssel, a magyar ellenzékkel, és ezen keresztül a magyar emberekkel.

Sajtóközlemény

 

1. Az MSZP Ceglédi Szervezetének  határozott véleménye a közelmúlt országos politikai  vitájáról , mely a parlamentben zajlik.


Pártunknak,  a Magyar Szocialista Pártnak a magyar  emberek biztonsága és védelme a legfontosabb,s ezért akár kompromisszumokra is képesek voltak országgyűlési képviselőink.

De azt látja az MSZP,hogy a FIDESZ egy előre kitervelt ,gátlástalan politikai játszmát folytat a magyar országgyűléssel,a magyar ellenzékkel,és ezen keresztül a magyar emberekkel.

A kormány és a Fidesz célja,sajnos nem az együttműködés,hanem a politikai feszültség keltése, a hisztériakeltés,az emberek egymás ellen uszítása, miközben ma már zsarolnak és fenyegetnek is.

Az MSZP frakció továbbra is  fenntartja a korrekt, tisztességes javaslatát, amelyet a parlamentnek be is nyújtott.

Hajlandóak a kormánynak ,az alaptörvényben biztosított hatáskörén túlmenően is megadni minden ésszerű jogi  eszközt,hogy a válságot kezelni tudja.

Ennek csak az a feltétele,hogy a kormány 90 napra kap felhatalmazást,amit 30 nappal többször is meg lehet hosszabbítani, Illetve ,ha az Országgyűlés nem tud összeülni, akkor  elektronikus szavazással is lehessen döntést hozni.

2. A koronavírus elleni védekezés érdekében egészség ügyi maszkok osztását  végezzük a város különböző pontjain.

 

Cegléd 2020. márc. 26.

 

MSZP Ceglédi Szervezete

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk