Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Együtt egymásért!

2020.03.24. 17:11 Rovat: Közlemények - Felhívások | Forrás: www.cegled.hu
(A kép illusztráció! / koronavirus.gov.hu)

A veszélyhelyzetben nagy felelősség hárul mindannyiunkra. Kérjük, minden esetben tartsák be, és gyermekeikkel is tartassák be az összes meghozott és jövőben meghozandó, a társas érintkezéseket korlátozó intézkedést, valamint az előírásokat és ajánlásokat!

Nyomatékosan, többször hívják fel az otthon maradt, idős hozzátartozóik figyelmét arra, hogy senkit ne engedjenek be az otthonukba! Naponta, többször hívják fel egyedül élő, szépkorú rokonaikat, ezzel is növelve a biztonságérzetüket. Kérjék meg őket, hogy ne hagyják el otthonukat!

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy az otthoni digitális oktatásban érintett diákok, és az őket felügyelő szülők vegyék komolyan a "Maradj otthon" kampányt, és csak akkor hagyják el lakóhelyüket, amikor az nagyon szükséges.

 

A jó idő ellenére is otthon kell maradni. Kérjük a szülőket, hogy gyermekeiket ne engedjék játszótéren, sportpályán, barátokkal együtt játaszani, labdázni. A hatóság vagy önkormányzat által lezárt játszóterekre bemenni a tiltás ellenére veszélyes és felelőtlen.

 

Most nem nyári szünet, hanem veszélyhelyzet van, melyből az egész ország vizsgázik. Vizsgázzanak jelesre, és ha tehetik, MARADJANAK OTTHON!

 

Legyünk empatikusabbak, gondoskodóbbak, figyelmesebbek, tartsuk be az előírásokat, intézkedéseket és jogszabályokat!

 

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

 

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

                                                                      Bűnmegelőzési Osztály

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk