Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

A Református Nagytemplom koronavírussal kapcsolatos közleménye

2020.03.17. 12:57 Rovat: Közélet | Forrás: www.cegled.hu
(A kép illusztráció! / Fotó: szallas.hu)

A Koronavírus miatt kialakult országos helyzet miatt Gyülekezetünk a következő Felhívást adja közre, és rendelkezéseket lépteti életbe: Minden Gyülekezeti Alkalom határozatlan időre szünetel! A Vasárnapi Istentiszteleti Alkalmak is határozatlan időre szünetelnek!

A vasárnapi Istentiszteleteket élőben közvetítjük a gyülekezet Facebook oldalán: https://www.facebook.com/ceglednagytemplom/

 

Az Istentiszteleteket később is vissza lehet nézni, valamint igény szerint legépelt szöveget is el tudjuk juttatni azok számára, akik nem tudják számítógépen, telefonon meghallgatni. Tudomásunk szerint a szolgáltatók jelen helyzetben ingyenes mobil internetes adatkeretet biztosítanak, ezzel kapcsolatban tájékozódjanak szolgáltatójuknál. Kérjük, hogy azok, akik rendelkeznek ilyen lehetőségekkel, idősebb testvéreinket segítsék ezek használatában.

 

Kérjük továbbá, hogy aki bármilyen okból nem tudja, vagy nem szeretné elhagyni lakhelyét, otthonát és segítségre szorul - gyógyszertár, bevásárlás, élelmiszer beszerzés, ügyintézés - alább megadott elérhetőségeinken jelezze. Munkatársaink, diakónusaink segítenek!

 

Természetesen a legnagyobb biztonsági előírások betartása mellett. (Kevés fizikai kontaktus, fertőtlenítés, folyamatos egészségügyi ellenőrzés)

 

Aki felveszi velünk a kapcsolatot, megadja elérhetőségeit, visszahívjuk, megbeszélt feltételek mellett megkeressük őket.

 

Kérjük, ha valaki tud olyan segítségre szoruló emberről, aki esetleg nem tudja jelezni szükségét, segítsen, hogy az információ eljusson hozzánk.

 

A kéréseket, igényeket folyamatosan gyűjtjük. Hosszabb távon hetente 2-3 alkalommal rendszeresen tervezzük a segítségnyújtásokat, helyzettől függően természetesen azonnal cselekszünk.

 

Aki lelki segítséget szeretne ezekben a napokban kérni, szintén jelezze bátran elérhetőségeinken, mi visszahívjuk, segítünk. Telefonon ingyenesen visszahívjuk, vagy internetes kapcsolatot létesítünk (Skype, facebook).

 

További segítségnyújtási lehetőségeinkről a Nagytemplomi Lelkészi Hivatal elérhetőségein tájékozódhat mindenki.

 

Elérhetőségeink:

 

+36703373727  Hánka Levente lelkipásztor

+36304515954 Balázsné Takács Edit hivatalvezető

Üzenetet lehet küldeni nekünk:

 

Email: ceglednagytemplom.ref@gmail.com

Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/ceglednagytemplom/

Weboldalunkon: http://ceglednagytemplom.hu/contacts/

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk