Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Labdarúgás: A tizenhat éves Kelemen góljával nyertünk

2019.10.22. 15:41 Rovat: Sport
 
Fotó: Kisfaludi István

Két mérkőzéses vereség sorozat után egyértelmű célja volt a csapatnak, hogy a mai napon ezt megszakítva győzni tudjunk. Kőházi Ádám tudósítása:

Ragyogó futball időben kezdődhetett a mérkőzés, ahol rögtön az első percekben kezdeményezően léptünk pályára.

 

A 2. percben Markó emelése, a harmadikban Makrai fejese jelentett veszélyt a vendégek kapujára. A folytatásban is nálunk volt többet a labda volt 2-3 veszélyes akciónk, de helyzet nem alakult ki belőlük.

A vendégek első lehetőségére a 12. percig kellett várni, de a lapos lövés elkerülte Tulipán kapuját. Az első fél órához közeledve mind a kettő kapu előtt adódott lehetőség. Először Kelemen fejelt mellé Bagó beadása után, majd Pesti becsúszva mentett nagyot a kapunk előtt pár méterrel. A 35. percen volt talán a vendégek legnagyobb helyzete, ekkor Nagy lőtt fölé.

Az első játékrész végén Bagó fejelhetett ígéretes helyzetből, de a labda ha nem sokkal, de elkerülte a kaput. Így nem született gól a félidőben.

A második játékrész legelején Markó szabadrúgása után Kelemen csúsztathatott kapura, de a fejes a kapus kezei közé ment.

Nem úgy az 57. percben, amikor a tizenhat éves játékos kapott egy jó passzt, majd egy remek szóló után a kapus mellett a kapu hosszú oldalába passzolta a labdát.

A 64. percben Markó került nagy helyzetbe, közelről lőhetett, de elakadt a kifutó kapusban a labda. A folytatásban küzdelmes volt a mérkőzés, de komoly helyzeteket már nem jegyezhettünk fel. Jöttek a cserék, volt pár szabálytalanság, majd szép lassan lecsorogtak a percek. 

Kelemen gólja három pontot jelentett a csapatnak, amivel újra a siker útjára léptünk!

Kezdőcsapat:
Tulipán - Bagó, Szász, Bodó, Pesti - Makrai, Juhász - Kovács, Markó, Szilágyi - Kelemen

Cserék:
Szilágyi helyén Kun
Kovács helyén Cseh
Kelemen helyén G. Bíró

Gól:
Kelemen

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk