Ceglédinfo

Hír, program

Labdarúgás: győzelem az új pályán

2019.09.16. 17:21 Rovat: Sport
Labdarúgás: Ceglédi VSE - Tállya KSE 1-0 (2019. 09. 15.)

2016.  június 5-e után először játszott bajnoki mérkőzést csapatunk a Malomtó szél centerpályáján. Ez idő alatt elkészült az új pálya és a hozzátartozó új lelátó épület is. Külön öröm, hogy több, mint három év után győzelemmel tért vissza a csapat! Kőházi Ádám tudósítása: 

További képek ITT »

 

⇦ A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!

 

Mindenki izgatottan várta a mai találkozót, a csapat is nagyon megakarta hálálni a kilátogató közel 600 nézőnek a buzdítást. Jól is kezdtünk, 11 perc alatt 4 lehetőséget is kialakítottunk bár komoly védést egyik esetben sem kellett bemutatnia a hálóőrnek. 

A 19. percben aztán ismét Lukács került nagy helyzetbe, de ezúttal szabálytalanul megállították, jöhetett a megérdemelt büntető. A sértett pedig kíméletlenül értékesítette a tizenegyest. 1:0

A folytatásban is mi alakítottuk ki a helyzeteket, a 33. percben növelhettük volna is az előnyünket, de először Lukács lövésénél védett nagyot a kapus, majd a kipattanó labda után még nagyobb helyzetben lévő Kovács próbálkozását is fogni tudta. 

A félidőből hátralévő 12 percben a mezőnyben zajlott a játék, komoly lehetőséget már nem jegyezhettünk fel.

A második játékrész elején ismét Lukács harcolta magát nagy helyzetbe, majd lőtt, de védeni tudott a kapus. A 60. percben a támadással felfutó jobbhátvéd Bagó került lövő helyzetbe, el is vállalta, de óriási bravúrral kiütötte a léc alól a labdát a Tállya hálóőre. Két perccel később pedig Takács került a kapussal szembe, majd lőtt, de ez a labda is elakadt a tállyaiak egyesében. 

Több esetben is növelhettük volna az előnyünket, de nem sikerült betalálni, majd a 66. percben ki is állították a vendégek játékosát. Ezután egy góllal talán le is lehetett volna zárni a találkozót, de az utolsó 24-27 percben már nem igazán tudtunk helyzeteket kialakítani. 

 

Labdarúgás: győzelem az új pályán

 

A 78. percben még Lukács lövése, ha jobban sikerül, akkor növelhette volna góljai számát, de nem jött össze, így végül egygólos győzelemmel zártuk ezt a ceglédi labdarúgás történelmében nagyon fontos találkozót.

 

Köszönjük a szép számban kilátogató szurkolóinknak a buzdítást és a remek hangulatot. Folytatás jövő hét szombaton, azaz szeptember 21-én a Magyar Kupában, szintén hazai pályán a Pápa csapata ellen.

CVSE: Tulipán - Bagó, Szász, Bodó, Pesti - Markó, Kovács, Takács - Kun, Lukács, Szilágyi

Cserék:
Takács helyett Makrai
Kun helyett Cseh
Kovács helyett G. Bíró

Gól:
Lukács

 

Fotó: Kisfaludi István

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Hirdetésszervezés

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk