Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Rendőrségi beszámoló, Tiszti klub és Örkényi út

2019.04.24. 12:00 Rovat: Közélet
Fotó: Szokolai Attila

A tárgyalandó napirendek közül a legfontosabb a hétvégi tragikus kimenetelű közlekedési baleset kapcsán a Rendőrkapitányság beszámolója. A kapitányság elismerésre méltó eredményei jelen pillanatban másodlagosak, ahogy a Polgármester Úr is fogalmazott a tegnapi bizottsági ülésen, majd megkérte Kapitány Urat, hogy a problémát haladéktalanul oldják meg.

Az itt élő polgárok biztonsága szempontjából a csütörtöki testületi ülésre kérte a konkrét megoldási javaslatot. Mindezek mellett részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló család felé.

 

Támogatni fogjuk azt a szándéknyilatkozatot, amely alapján 2 városközponti ingatlan, a Tiszti klub és a Gubody Patika sorsa megoldódni látszik. A Tiszti Klub hasznosítására kiírt pályázatok hosszú idő óta eredménytelenek, így örömünkre szolgál a Szakképzési Centrum megkeresése, mely alapján köznevelési és oktatási céllal vendéglátóipari ágazati képző központot terveznek megvalósítani. Ezzel hosszú távra megoldódna az ingatlanok hasznosításának kérdése, és a Tiszti Klub földszintjén ismét étterem működhetne.

 

A Fidesz frakció javaslatára a városvezetés a leromlott műszaki állapota miatt fel kívánja újítani az Örkényi utat. A felújítás módja a konkrét állapotfelmérések , laborvizsgálatok, útpálya behajlás mérés és talajvizsgálati jelentés alapján tervezhető meg. A Fidesz frakció üdvözli a határozatot, mely alapján megbízást ad az Önkormányzat az Örkényi út burkolat-felújításának kiviteli tervdokumentációjának elkészítésére.

 

Hörömpő Annamária

Fidesz helyi csoport elnök

Értékelés: 5/3

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk