Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Labdarúgás: utolsó perces vereség

2019.04.23. 15:05 Rovat: Sport
Fotó: Ceglédi VSE labdarúgás

Nagyon erős csapathoz látogattunk Tatabányára, de ennek ellenére fontos lett volna, hogy pontokat szerezzünk a mai délutánon. Minden erőfeszítésünk ellenére ez sajnos nem jött össze és még az egy pontot is elvesztettük a 90. percben. Kőházi Ádám tudósítása.

Jól kezdtük a mérkőzést a második percben már Fejes rúgott kapu fölé szabadrúgásból, nem sokkal később Olasz indította jól Kárászt, aki bepasszolt volna a középen üresen érkező Ágostonék elé, de a labda elakadt az utolsó védőben. A folytatásban a Budaörs átvette az irányítást és fölénybe került. Távoli lövésekkel, beadásokkal és bepasszokkal próbálkoztak, de vagy mentett a védelem, vagy Mursits védett, vagy centikkel, de lemaradt mindenki a kapunk előtt átguruló labdáról.

Az első játékrészben már nem tudtunk komoly lehetőséget kialakítani, de hősiesen védekeztünk és nagyot küzdve nulla nullára hoztuk a félidőt.

A második etap ugyan egy nagy hazai helyzettel kezdődött, közelről fejelt mellé a budaörsi játékos, de teljesen megváltozott a mérkőzés képe. Először egy Sigér bomba jelezte, hogy itt ma a három pontért szállunk harcba, de a nagyszerű és életerős lövés centikkel elkerülte a kaput. Nem sokkal később Ágoston lőtt mellé. Pár perc telt el, amikor Rétyi elé került nagy helyzetben a labda, el is rúgta a kapus mellett ziccerben, de nem volt benne elég erő és a védők tisztázni tudtak, a 
labda nem jutott el a kapuig.  Két perccel később Olasz került nagy helyzetbe, de a lövése fölé ment. Két ziccer és egy nagyon jól eltalált bomba riogatta a hazai szurkolókat és még csak az 58. percben jártunk.

A folytatásban egy két ellentámadás, vagy gyors labdaszerzés után a Budaörs is el-el jutott helyzetig. A 68. percben aztán Olasz fejelhetett közelről, de a labda pont a kapus kezeiben kötött ki. A következő támadásnál Rétyi tette be jól Olasz elé a labdát, de nagyjából egy centivel hosszabb volt, így a kifutó kapus felszedte a játékszert támadónk elől.

Az utolsó negyedóra is izgalmasan folytatódott, a Budaörs nyitotta az hajrát, de Wild a kapu torkából menteni tudott. Öt perccel később Rétyi adott be jól, de a hosszú oldalon egyedül érkező Kárász centikkel lemaradt a labdáról, ha bárhogy beleteszi a lábát, valószínűleg gól.

Hiába mentünk előre, voltak óriási lehetőségeink, a 90. percben egy jobb oldali beadás után a Budaörs játékosa közelről a kapunkba fejelt, ezzel eldöntötte a mérkőzést. Nagyon kellett volna a bravúr az élcsapat otthonában, de minden erőfeszítésünk ellenére pont nélkül távozunk Budaőrsről.

 

Budaörs - Ceglédi VSE 1:0 (0-0)

Értékelés: 1/2

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk