Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Asztalitenisz: kiütéses ceglédi győzelem a szuperrangadón

2019.04.08. 12:38 Rovat: Sport
Balról jobbra:Fodor Árpád Edző,játékosok:Ócsai Máté,Dr Varga Csaba, Marsi Márton,Biedermann Dániel 

A listavezető Cegléd és a  második helyen lévő Kiskunfélegyháza találkozott a Damjanich utcai sportcsarnokban. A tét nagy volt hiszen győzelem esetén a hazai együttes elléphetett ellenfelétől és már egy döntetlen is elég a bajnoki győzelemhez. Ehhez képest kiütéses győzelem lett a mérkőzés vége.

Országos MOATSZ Kupa Csapat és Egyéni Bajnokság, Bp Ormai/KSI csarnok

 
Csapat
Fiúk:
9. hely Szuperinfó CVSE (Unghváry András, Olgyay Barnabás, Petrik András)
 
A pénteki selejtezőn a hármas körből másodikként tovább jutottunk, az ATSK Szegedtől 3:1 re kaptunk ki, a BVSC  C csapatát 3:1 re vertük.Még egy bejátszó volt aznap, ahol Mohács B csapatát 3:0-ra győztük le.
A vasárnapi döntőben a végső győztes KSI A-val kezdtünk(0:3) majd a helyosztón 3:1 re vertük a Győr és a Mohács A csapatát is.
Ki kell emelni Unghváry András teljesítményét aki a csapat mérkőzéseken nagyszerűen játszott.Tíz mérkőzéséből nyolcat megnyert, nála a ranglistán előrébb lévő játékosokat is legyőzött, és nagyban hozzájárult a csapat  remek eredményéhez.
 
Leány egyéni: 32 közé jutott Ungureán Dorka
 
A csoportból másodikként jutott tovább a 32-es főtáblára ahol az első kiemelt Tanács Nórával találkozott és  a szettekben partiban volt vele játszmát nem sikerült nyerni ellene.
 
NB I.
 
Szuperinfó CVSE I.- Kiskunfélegyházi ASE I. 10:1
 
Győztek: Marsi Márton 3, Biedermann Dániel 2, Ócsai Máté 2, Dr. Varga Csaba 1 és a Marsi-Ócsai valamint a Biedermann-Dr. Varga párosok
 
A listavezető Cegléd és a  második helyen lévő Kiskunfélegyháza találkozott a Damjanich utcai sportcsarnokban. A tét nagy volt hiszen győzelem esetén a hazai együttes elléphet ellenfelétől és már  egy döntetlen is elég a bajnoki győzelemhez.
 
Ennek megfelelően elképesztő villámrajtot vettünk.Ahogy ősszel idegenben itt is sikerült a két párost hozni de akkor nagyon szorosan most pedig 3:0 arányban mindkettő meccset. Az első egyéni körben mindenki tudott nyerni úgy hogy Biedermann Dániel kellemes meglepetésre az egyes számú játékosukat 3:2 re legyőzte, így a vendégek kicsit lelkileg megtörtek.A hazai lendület nem lankadt és KO lett a vége Csupán Korponai tudott egyet nyerni az ellenféltől.
 
Ezúton szeretnénk megköszönni Kiss Róbertnek, a Ceglédi Kézilabda Klub SE elnökének hogy segítséget nyújtott Ócsai Máté sérülésének rehabilitációjában! 
 
Gergye Zoltán
Értékelés: 4.25/8

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk