Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

8 közé jutott a CEKK

2019.04.03. 11:39 Rovat: Sport
8 közé jutott a CEKK

A szezon elején és közben jelentkező nehézségek ellenére, hiába kellett gyakorlatilag teljesen új csapatot építeni, a CEKK idén is bejutott a hazai bajnokság legjobb 8 csapata közé.

A Cegléd várost évek óta a legmagasabb szinten képviselő csapatnak ismét megvan a lehetősége, hogy a korábbi sikeres évek után idén is jól szerepeljen és kiharcolja a nemzetközi kupaszereplés lehetőségét.


Nem úgy indult a szezon, ahogy szerettük volna, közben is volt sok hátráltató esemény, játékoscserék, majd a szezon végi győzelmi kényszer mind-mind rányomta bélyegét szereplésünkre, de végül ismét csak ott vagyunk a rájátszásban, és bár végig pályahátrányból várhatjuk a párharcokat, a bajnokság egy új szakasza indul majd el, ahol bármi megtörténhet. Erre már a korábbi években is volt példa. Bronzérmet szereztünk a pályaelőnyben lévő Győr ellen, tavaly pedig a DVTK elől hoztuk el az ötödik helyet, szintén pályahátrányban.


Az első párharcot a hazai sorozatokban még veretlen Sopron ellen vívjuk, akik toronymagas esélyesei a bajnokságnak és így az ellennünk játszandó mérkőzéseknek is. Jelenleg is az Euroliga négyesdöntőjére készülnek, mi pedig a magunk részéről próbálunk segíteni nekik ebben, szerdán elkezdjük a párharcot, és mivel szombaton Cegléden nem tudunk a csarnokunkban játszani, a második meccs pályaválasztói jogát felcseréljük, hogy a megfelelő mérkőzésritmus megmaradjon. A szerdai találkozó 18 órakor, a szombati 20 órakor kezdődik majd.

 

Forrás: cekk.hu

Fotó: Kisfaludi István

Értékelés: 5/3

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk