Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Rács mögött

2021.11.21. 16:15 Rovat: Kékfény | Forrás: www.cegled.hu
Rács mögött

A ceglédi rendőrök elfogták, őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt az 52 éves férfit, aki a gyanú szerint volt élettársára támadt, majd nekiesett az anyjuk segítségére siető két közös gyermeküknek, és a nő apjának.

 

(Fotó: police.hu)

Az élettársi kapcsolat már korábban megromlott a férfi és 37 éves párja között. A férfi Nagykátán élt, a nő gyermekeivel Törtelre költözött. Oda érkezett 2021. november 17-én kora este R. Sándor, berúgta a bejárati ajtót, kiabált, szitkozódott, miközben öklét felemelve az asszonyra támadt. Testszerte többször megütötte, megrúgta, a szitkok és az ordítás nem csillapodott. A hangoskodásra jöttek elő közös gyermekeik, akik próbálták védeni anyjukat. Hiába siettek azonban segítségére, az apa ökölcsapásai 11 éves fiára záporoztak tovább, rugdosta, fojtogatta, a 7 éves kisfia nyakához dobócsillagot nyomva tartotta sakkban az anyát.

 

Az asszony 64 éves apja is próbálta csillapítani a feldühödött férfit, ám válaszul több ütést kellett elszenvednie. Végül a segélyhívásra érkező rendőrök beavatkozása tett pontot az erőszakos látogatás végére, R. Sándort elfogták. Mielőtt előállították volna még odaszúrta volt asszonyának: "ha bent tartják a rendőrök, le lesznek mészárolva!"

 

 

Az asszony súlyos, gyermekei és édesapja 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

 

Kihallgatásán R. Sándor mindent tagadott. Állítása szerint nagyobbik fiát ment felköszönteni, amikor volt élettársa az udvaron egy kupac faágba esett, vérzett a feje, a gyerekek ettől ijedtek meg. Sosem bántotta őket, a lefoglalt dobócsillag, a boxer nem az övé.

 

Az azóta letartóztatott férfi ellen kapcsolati erőszak, zaklatás, felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntettének, valamint testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

 

(police.hu)

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk