Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Döntetlen az MTK II ellen

2021.11.16. 10:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Döntetlen az MTK II ellen

Az MTK második csapatát fogadtuk a bajnokság aktuális fordulójában a Malomtó szélen, miután ellenfelünk kérvényezte a pályaválasztói jog felcserélését.

 

(Fotó: Kisfaludi István)

 

« A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!

 

Egy rossz Mikler passz utáni üreskapus szitucáió ráijesztett mindenkire, de szerencsésen megúsztuk az esetet, miután a fővárosiak játékosa rossz megoldást válaszott a nagy lehetőségnél. A folytatásban inkább a mi helyzeteinkről beszélhettünk, a 9. és a 12. percben is szabadrúgás után veszélyeztettünk. Mind a kettőnél Kocsis előtt adódott lehetőség, de az elsőnél fölé fejelt, a másik szituációnál épp, hogy lemaradt a labdáról.

A 18. percben szemre is tetszetős ellentámadást vezettünk, de Papp sajnos egy ütemmel később lőtt, így blokkolt a védő. Két perccel később Godzsajev vállalkozott kapuralövésse, de a labda kapu fölé szállt. 

A 25. percben egy MTK próbálkozást is feljegyezhettünk, de az eltört labda lassan, gyengén mellé pattogott. A 36. percben még Godzsajev sárga lapját jegyezhettük fel, más érdemleges már nem történt az első 45. percben.

A második játékrész elején rögtön izgalmak adódtak. Az 50. percben veszélyes támadást vezettünk és a tizenhatoson belül többször is kapura lőhettünk, de elakadt minden esetben az MTK valamelyik védőjében a labda. Az 58. percben Kuti lőtt fölé kicsit kisodródva, nem sokkal később az MTK gyors támadása után Miklernek kellett védenie. Kapusunknak egyébként több dolga is akadt a második félidőben. 

A 72. percben Mikler védett, a 80. percben Markó lött főle, majd a 88. percben Szabó elé pattant a meccslabda Polyák beadása után, de sajnos közelről, fölé lőtte. 

A hosszabbításban Miklernek még védenie kellett egy lövésnél, de nagyszerűen megoldotta kapusunk, így végül maradt a gólnélküli döntetlen.

Ceglédi VSE - MTK II
0:0


Kezdőcsapat:
Mikler - Bagó, Szabó, Polyák, Kocsis, Godzsajev, Kuti, Pleszkán, Papp, Markó, Ángyán

 

(cegledfoci.hu)

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk