Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Fit Kid: Európa-bajnok siker

2021.11.04. 20:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Fotó: CVSE Fit-Kid

Október 30-31-én zajlott az I. Online Fit Kid Európa Bajnokság. Az online rendezésre azért került sor mert Írország mint rendező, járványügyi helyzete ezt nem tette lehetővé. Mivel 2020-ban már hasonló okok miatt elmaradt az EB, így a nemzetközi szövetség úgy döntött hogy online rendezi meg a versenyt.

Megadott paraméterek szerint rögzíteni kellett központi ellenőrzés mellett az országoknak a gyakorlatokat ,amit természetesen csak egyszer lehetett végrehajtani. A felvételt feltöltötte a szövetség egy erre kialakított rendszerbe. A zsűri a kisorsolt rajtszám online pontozta le a produkciókat.

 

A magyar válogatott színeiben Ceglédről 5 egyéni és 2 csapat mutathatta be gyakorlatát. A szombati napon Európa Kupa keretében lányainktól nagyon szép produkciókat láthattunk. Duónk kisebb betegséggel küzdve kihozta magából maximumot amit az nap lehetett. Vasárnap az I.osztályú versenyzőinken volt a sor. Nagy Kata gyakorlatába egy rontás csúszott, de utána szépen folytatta a kűrjét amiért dicséret illeti. Bartus Emese jól kivitelezett gyakorlatot mutatott be. A nap zárásaként big free csapatunk következett. Nagyon sokat készültünk erre a gyakorlatra, hisz célunk a dobogó legmagasabb foka volt. A lányoknak idei legjobb gyakorlatukat sikerült bemutatni, így tovább élt a győzelem lehetősége. Örültünk hogy lehetőség így online megmérettetni magunkat, de bízunk benne erre többet nem lesz szükség mert az élő verseny hangulata pótolhatatlan.

 

Eredmények:

 

Európa Kupa: IV.kcs. Halmi Glória 3. hely

VIII.kcs. Lipák Réka 1.hely

IX.kcs. Szepes Réka 1.hely

III.kcs/duó Lipák-Szepes 3.hely

Európa Bajnokság: Open kategória III.kcs. Nagy Kata 3.hely

VI.kcs. Bartus Emese 2.hely

 

BigFree kategória: Európa Bajnok CVSE Hungary ( Bartus Emese, Bíró Lola, Csiszár Evelin, Elek Kíra, Halmi Glória, Kovács Barbara, Lipák Réka, Nagy Kata, Oláh Fekete Hanna, Pap Veronika, Szepes Réka)

 

Felkészítők: Randos Gabriella vezető edző, Móricz Alexandra, Kovács Barbara, Ádám Ildikó

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk