Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Országos FitKid Grand Prix - Ceglédi érmek

2021.10.01. 16:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Országos FitKid Grand Prix - Ceglédi érmek

Szeptember utolsó hétvégéjén került sor az Országos FitKid Grand Prix III. fordulójára Balatonfüreden, ahol az összetett bajnoki címekért is versenybe szálltak a lányok.

 

A közel 400 főt felvonultató esemény szombati napján 3 egyéni és csapat indult Ceglédről. Halmi Glória nagyon szép, magabiztos gyakorlatot mutatott be. Lipák Réka bájosságával és kiváló kürjével ezen a napon is letette névjegyét. Szepes Réka szintén remekelt, mindent megtett hogy újra a dobogó legmagasabb fokára állhasson. A két Réka duóban szintén szép elemekkel és technikával mutatta be produkcióját. Vasárnap Nagy Kata indította a napot, egy szépen kivitelezett és jól előadott gyakorlatot mutatott be.

 

Ezután bigfree csapatunk következett, amiben rutinos versenyzőink egy részét, 4 új csapattag váltotta. Izgalmas volt a verseny ezen része hiszen nem tudtuk hogy az újak hogy veszek az akadályt, de bíztunk bennük és elvégzett munkában, aminek meg is lett az eredménye. Nagyon ügyesen, egységesen dolgoztok a lányok,amiért dicséret illet mindenkit.

 

Eredmények:

II/A egyéni:

IV.kcs. Halmi Glória 2. hely

VIII.kcs. Lipák Réka 1. hely

IX.kcs: Szepes Réka 1.hely

 

II.o.csoportos:

III.kcs/duó: CVSE 1 hely (Lipák Réka és Szepes Réka)

 

I.oszt. csoportos:

Big Free: CVSE 1 hely: ( Bartus Emese, Elek Kira, Halmi Glória, Lipák Réka, Nagy Kata, Oláh-Fekete Hanna, Pap Veronika és Szepes Réka)

 

2021 országos összetett bajnokai: Lipák Réka, Szepes Réka egyéniben,  CVSE III.kcs./duó ( Lipák-Szepes)

 

CVSE Big Free csapata: (Bartus Emese, Bíró Lola, Csiszár Evelin, Elek Kíra, Halmi Glória, Kovács Barbara, Lipák Réka, Nagy Kata, Oláh-Fekete Hanna, Pap Veronika és Szepes Réka)

 

Felkészítők: Randos Gabriella vezetőedző, Kovács Barbara, Móricz Alexandra, Ádám Ildikó (bigfree)

 

-Forrás, képek: Randos Gabriella)

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk