Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Elrajtolt a 2021-2022-es vizilabda szezon

2021.09.28. 20:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Elrajtolt a 2021-2022-es vizilabda szezon

A hétvégén csapataink idegenben megkezdték a 2021-2022 bajnoki szezont. - Zám Attila beszámolója

A szombati napon a felnőtt OB1/B csapatunk Budapesten a Császár-Komjádi Sportuszodában vendégeskedett a tavalyi évvégén az első osztályból kieső és soraiban sok első osztályú játékost és junior válogatottat szerepeltető  KSI csapatánál.  

 

A mérkőzésen sajnos igazolódott a papírforma. A találkozón 3. negyedig tudtuk tartani a lépést ellenfelünkkel. Az utolsó negyedben viszont végképp megmutatkozott kondicionális hiányoságunk és ezért ebben a negyedben ellenfelünk szinte átgázolt rajtunk, magabiztosan nyerte meg a mérkőzést.

Az eredménytől függetlenül Hörömpő Botond kiemelkedően védett illetve a csapatot is dicséret illeti a küzdésért. 

 

KSI SE - Ceglédi VSE   15 : 5

Góllövők: Kistamás Zsolt 2, Hajek Zsombor, Kiss Vajk, Simon Balázs

 

A vasárnapi napon országos fiú gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk a Budafóka XXII. SE vendégeként szerepelt a Hajós Alfréd Sportuszodában.

 

Az első mérkőzést gyermek csapatunk játszotta. A találkozó első negyedében nagyon szezon eleji forma látszódott a vízben a kialakított helyzeteink rendre kimaradtak és védekezésünkben sok hiba volt. A szünetet követően a második negyedtől viszont összeszedetteben, magabiztosan játszottunk mind támadásban és védekezésben, ezért ennek köszönhetően szépen lassan felőröltük ellenfelünket és magabiztosan nyertük meg a mecset.

 

Budafóka XXII. SE - Ceglédi VSE  7 : 15

Góllövők: Szendrei Attila 5, Darányi Csanád 2, Harczi Zsombor 2, Tomcsányi Alex,

                  Banai Máté 2, Lugosi Ádám, Bori Noel 2

 

A második találkozót serdülő csapatunk játszotta. A mérkőzésen a kezdetektől mi irányítottunk a vízbe és a mi akaratunk érvényesült, ami az eredményben is meglátszott, hiszen a 3. negyedig gólt sem kaptunk. A bajnokságot nem is kezdhettük volna magabiztosabban. A kapuban szenzációsan védett Veres Huba.

 

Budafóka XXII. SE - Ceglédi VSE  5 : 15

Góllövők: Szabó Róbert 4, Soós Titusz 3, Gujka Dominik 2, Patonai Péter 2, Sáfár Milán 2,

                  Hajdú Kornél, Szikszay Milán

 

A vasárnapot ifjúsági csapatunk találkozója zárta, amin az első két negyedében sajnos megilletődötten játszottunk és helyzeteinket elkapkodtuk és védekezésünkben is sok hibát ejtettünk, annak ellenére, hogy a kapuban Székely Kristóf remekelt. A mérkőzés második felére magunkat összeszedve ledolgoztuk hátrányunkat és kiegyenlítettük azt, de végén több koncentrációs probléma miatt és  fegyelmezetlenségünk végett a meccset elvesztettük. 

 

Budafóka XXII. SE - Ceglédi VSE  9 : 6

Góllövők: Keresztes Gábor 3, Szabó Róbert, Kiss Máté, Soós Titusz

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk