Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Nem tudott aludni, kocsikat tört fel

2021.09.13. 18:15 Rovat: Kékfény | Forrás: www.cegled.hu
Fotó: police.hu

A nagykőrösi rendőrök kihallgatták azt a 14 éves fiút, aki a gyanú szerint két gépkocsit megpróbált, a harmadikat azonban feltörte, és vitte amit talált.

 

(Fotó: police.hu)

Egy 46 éves nagykőrösi férfi tett bejelentést a rendőrségre 2021. augusztus 24-re virradóra, mivel háza előtt parkoló autójának ajtaját nyitva találta, majd megdöbbenve tapasztalta, hogy a jármű rakteréből ellopták értékes, teli szerszámos ládáját és olajemelőjét, rádióját kihúzták a helyéről, nyomógombjai hiányoztak. Jobban szétnézett. Háza előtt más kocsija parkolt, de látta, hogy valaki azt is megpróbálta kinyitni, az ablakát betörték, a díszléceket lefeszítették.

 

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol egy szomszédos ház előtt parkoló harmadik autó tulajdonosa is jelezte a rendőröknek, hogy valaki az ő autóját is megpróbálta kinyitni, mivel a kocsi zárszerkezetét megrongálták, kinyitni azonban nem tudták. 

 

 

A nagykőrösi rendőrök azonnal megkezdték az ügy felderítését, nyomokat és adatokat rögzítettek, az összes létező tanút meghallgatták. Személyismeretüknek köszönhetően hamar eljutottak a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható tinédzserhez. A helyi zsaruk a kamasz fiú lakóhelyének ajtaján a napokban már kutatási határozattal a kezükben kopogtattak, megtalálták az összes ellopott tárgyat, amit lefoglaltak és azóta visszaadták tulajdonosának.

 

A 14 éves fiú a kihallgatásán a terhére rótt bűncselekményt beismerte, részletesen vallott. Elmondta, hogy "nem tudtam aludni és jött egy olyan gondolatom, hogy a házzal szemben lévő kocsikat feltöröm, és az abban lévő dolgokat elhozom". Tettét megbánta.

 

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 14 éves fiúval szemben lopás vétség kísérletének valamint lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

 

(police.hu)

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk