Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Engedjük egymást élni!

2021.07.04. 17:14 [lena] Rovat: Közélet
Engedjük egymást élni!

Olvasói levelet kapott szerkesztőségünk. Állásfoglalás nélkül adjuk közre, hozzászólásaikat azonban kíváncsian várjuk.

"Tisztelt Szerkesztőség!

2021. július 3-áról 4-ére virradó éjjel 22 órától hajnali 4 óráig a Mizsei úti csarnoknál egy rendkívül lármás összejövetelt tartottak.

Szombat estén természetes, hogy a fiataloknak legyen helye, alkalma kikapcsolódni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy száz, de akár jóval több ember emiatt egyáltalán ne tudjon pihenni. Ez a rendezvény, amellett, hogy a zenei értéke vitatható volt, körülbelül egy kilométeres környezetében zavaró, kellemetlen hanghatással járt. Ötszáz méteres távolságon belül pedig több százan egyáltalán nem tudtak aludni, olyan embertelen hangerővel és a mélynyomó teljes bedobásával üvöltött a mellkast és dobhártyát döngető dübörgés. A DJ mindezt képes volt túl ordítani, meg is tette folyamatosan. Van, aki vasárnap is dolgozni kényszerült, ezúttal kialvatlanul. Olyanok is voltak, akik "csak" pihenni szerettek volna a saját otthonaikban, de mások szórakozása miatt ezt nem tehették. A kegyetlen hangerőt érzékelteti, hogy az újvárosi részen, a Kőrösi úti benzinkút mellett, és a városközpontban is lehetett hallani a mulatást.

Tisztelettel kérjük - sokak nevében - a csarnok vezetőségét, valamint az ilyen rendezvények szervezőit, engedélyezőit, hogy úgy határozzák meg a zárás idejét, de legalább a használható hangerőt, hogy mások jókedve ne ronthassa el ilyen módon a náluk sokkal nagyobb táború, aludni kívánó emberek éjszakáját."

 

 

(Fotó: hazipatika.com)

Értékelés: 3.2/5

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk