Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

CVSE döntetlen a szezonzárón

2021.06.08. 12:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
CVSE döntetlen a szezonzárón

Hazai pályán zárhattuk a 2020/2021-es bajnoki idényt az ellen a Tállya ellen, akik ellen bár jók voltak a korábbi eredményeink, tarthattunk, hiszen a harmadosztályú tagságukért szálltak harcba.


Ennek ellenére a találkozó nem ebben a szellemben kezdődött el, a vendégek nem igazán gyakoroltak nyomást ránk, helyzetek nem igazán voltak az első 10 percben. Aztán a 12. percben Damásdi került nagy helyzetbe, de végül a labda elakadt a kapusban. Majd két perccel később a vendégek lőttek mellé.

A 21. percben jött a következő helyzet, ami egyben gól is lett! Damásdi ment el szépen a bal oldalon a beadása felpattant, a lehulló labdát pedig Papp jutatta a kapuba. 1:0

Az első játékrészben még két helyzetet jegyezhettünk fel, ekkor az egyébként egész mérkőzésen veszélyesen játszó Szabó fejelt mellé. Majd a legvégén Pleszkán lőtt mellé nagy helyzetben.

A második félidő egy nagy Pleszkán helyzettel kezdődött, de védeni tudott a kapus a lövésnél. Pár perccel később Haála Kadának is védenie kellett, először a találkozón, de meg is oldotta könnyedén. Egy perccel később az 52. percben a semmiből egy hosszú indítás után egyenlíteni tudott a vendég csapat, miután a tállyai támadó lefutotta védőnket és Haála mellett a kapuba passzolt. 1:1

Bár agresszívebb és aktívabb volt a Tállya a második félidőben, továbbra is nekünk voltak helyzeteink. Szabó fejese egy védőről pattant mellé, Kuti az oldalhálóba lőtt. Majd a játékrész derekán a vendégek is veszélyeztetni tudtak több alkalommal, ekkor volt lehetőségük a vezetés megszerzésére, de nem tudtak élni vele.

Az utolsó negyedóra ismét rólunk szólt és több nagy helyzetet is sajnos elpuskáztunk. Szász mellé fejelt, Damásdi lövését védte a kapus, Szabó emelt kapu fölé egy trükkös szabadrúgás után, majd centikkel ugyan ő mellé fejelt a 85. percben.

Több helyzetünk volt az egész mérkőzés során, a legvégén pedig gyakorlatilag felbillent a pálya, ennek ellenére a Tállya egy pontot eltudott rabolni a Malomtó szélről.

Ceglédi VSE - Tállya KSE
1:1


Kezdőcsapat:
Haála - Bagó, Szász, Szabó, Polyák, Markó, Kuti, Takács, Papp, Damásdi, Pleszkán

Gól:
Papp ('21. p.)

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk