Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Magabiztos felnőtt és hatalmas meglepetés U20-as siker

2021.03.02. 12:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Magabiztos felnőtt és hatalmas meglepetés U20-as siker

Listavezetőként egyértelmű esélyesként érkeztünk Egerbe, ahol a tabellán jelenleg utolsó helyezett hazai csapat próbálta meg felborítani a papírformát. - a Ceglédi KE beszámolója.

 

Az első félidőben még valamennyire tudta magát tartani az egri csapat, mindig volt valaki, aki egy-egy hárompontossal vagy duplával nem engedte komolyabban meglépni nagy hőfokon dolgozó csapatunkat. A védekezésünket muszáj kiemelni, mindössze 29 pontot tudott dobni a hazai csapat, ez mindenképp dicséretet érdemel. Támadásban még volt egy-két hiba, de szerencsére Fekete, Mészáros illetve légiósunk Charleston Dobbs is hozta magát így az eredményjelző 43:29-es ceglédi vezetést mutatott a nagyszünetben.
 
A második félidőre sem változott sokat a játék képe, extra védekezést és néha kicsit pontatlan támadójátékot produkáltunk. Honti Viktor sokat rotálta a csapatot, mind a 12 játékos legalább tíz percet kapott, de senki sem játszott többet, mint 24. Egyre nyílt az olló, a szimpatikus hazai csapat nem tudta megnehezíteni a dolgunkat.
 
Teljesen megérdemelten nyertünk és 4 fordulóval az alapszakasz vége előtt tartjuk első helyünket a tabellán!
 
Végeredmény: Eger - CKE 56:80
 
 
A felnőtt mérkőzés után rendezték meg a fiatalokét. Túl vérmes reményeink nem lehettek, mivel hazai pályàn is 87:41-es vereséget szenvedtünk ősszel.
 
Rettenetesen kezdtünk, pillanatok alatt 15 pontos hazai előnyt mutatott a tábla.
Mélyen tudásuk alatt játszottak a fiúk. Nagyon nehezen sikerült játékba lendülni, viszont pár akció már kezdett kosárlabdára hasonlítani. Félidőben 13 pontos hátrányban voltunk.
 
A harmadik negyedben aztán olyan energiákat is bele tudtak tenni a fiatalok, amit addig ezen a meccsen nem. Sikerült közelebb lopakodni az egriekhez, érett a meglepetés.
 
A negyedik negyed elején még 3 ponttal a hazaiak jártak előrébb, de óriásit küzdöttek a ceglédiek, a negyed közepén már mi vezettünk pár ponttal, amit nagyon okosan és taktikusan kosárlabdázva sikerült is megőrizni a végéig, így óriási meglepetést okozva győztük le a remek erőkből álló hazai csapatot! Ami mindenképp örömteli, hogy kivétel nélkül mindenki hozzá tudott tenni a bravúrhoz!
 
Végeredmény: Eger - CKE 64:70
 
-Forrás: Ceglédi KE Facebook, Kép: korábbi mérkőzés-
Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk