Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Ha nincs meg az eredmény 24 óra alatt, ingyen volt a COVID teszt a Whitelabnál (X)

2021.02.23. 16:49 Rovat: Főoldal TOP
Ha nincs meg az eredmény 24 óra alatt, ingyen volt a teszt a Whitelabnál (X)

Ingyenes teszt Kecskeméten? Ha a Whitelab-nál kicsúsznak a 24 órából az eredménnyel, nem kell fizetned. Bár az Izsáki úton az Aldi parkolóban üzemelő mobil tesztállomás eddig is a hipergyorsaságáról volt híres, pár napja viszont egy extra garanciát is bevezettek.

Emlékszel azokra az időkre, amikor a mekiben ingyen ebédelhettél, ha a szabályzatban meghatározott időintervallumban nem kerültél sorra? Valami hasonlót jelentett be most a kecskeméti Whitelab is: amennyiben nem kapod meg a Covid-teszted eredményét 24 óra alatt, akkor bizony ingyen volt az egyébként 19.500 forintos vizsgálat.

 

Ha nincs meg az eredmény 24 óra alatt, ingyen volt a teszt a Whitelabnál (X)

 

“December közepén nyitottunk meg a Kecskemét belvárosában a Hírös Agóra előtt, az eddigi munkánk során nem volt még, hogy megcsússzunk, pedig közel 90%-os kihasználtsággal telnek a napjaink - nyilatkozta Mihó Mihály, az állomás vezetője. Úgy tűnik, hogy a Whitelab magabiztossága nem alaptalan…

 

NEMCSAK PCR TESZTET KÉRHETÜNK

 

Bár a Whitelabnál elérhető PCR-teszt pontossága kiemelkedően jó, közel 100 százalékos biztonsággal állapítja meg azt, hogy valaki koronavírusos-e vagy sem, érdemes kombinált tesztet végezni. Ez a vizsgálat ugyanis már azt is képes kimutatni, hogy a betegséget influenza vagy koronavírus okozza-e. Az eljárás lényege, hogy elég csak egyszer mintát venni a garatból, a laborban már külön ki tudják szűrni, hogy mely vírus okozta a tüneteket.

 

Ha nincs meg az eredmény 24 óra alatt, ingyen volt a teszt a Whitelabnál (X)

 

A Whitelab gyorsasága a jól kitalált rendszeren alapul: minden teszt az NNK által akkreditált szegedi Avidin Kft. laboratóriumába kerülnek be minden nap délután 6 óráig. A szükséges vizsgálatok elvégzése után másnap reggel 6 órakor már szakorvos által leletezve e-mailben kapnak értesítést az ügyfelek az eredményről, a magyar nyelvű lelet mellett akár angol, német, spanyol, olasz vagy francia nyelven is.


10 főnél nagyobb csoportok esetében INGYENES kiszállást vállalunk. Ilyenkor a vizsgálat a kért helyszínen történik. Csoportos mintavételre kérjen ajánlatot: +36202309750 Keressen bennünket bizalommal!


• ANTIGÉN GYORSTESZT 15 percen belüli eredmény
• PCR teszt 24 órán belüli eredmény
• kombinált PCR teszt - koronavírus és influenza kiértékelés


Áraink: 9500FT-tól


Online időpontfoglalás: www.whitelabkecskemet.hu

 

Néhány jótanács mintavétel előtt:


Mintavételt megelőzően a sikeres mintavétel érdekében kérjük, hogy
• időpontja előtt 4 órán keresztül ne fogyasszon ételt, italt.
• ne dohányozzon.
• ne történjen fogmosás, szájvíz használat.

 

A mintavételt követően ezen megszorítások azonnal feloldhatóak.

 

Aki biztosra szeretne menni és el szeretné kerülni a várakozást, az a Whitelab oldalán egyszerűen és gyorsan foglalhat időpontot a vizsgálatra, legyen szó Covid - vagy influenza-tesztről.

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk