Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Felemás szereplés a hétvégén - vízilabda

2021.02.05. 10:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Felemás szereplés a hétvégén - vízilabda

A hétvégén folytatódott a szakosztályunk csapatai számára a bajnokság. A szombati napon Bp 2009-es csapatunk az OSC-Újbuda vendégeként ugrott a medencébe a budapesti Hajós Alfréd Sportuszodában valamint vasárnap hazai környezetben országos fiú gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk Vác korosztályos csapatait fogadták. - Zám Attila beszámolója

 

A szombati mérkőzésen sajnos álmosan kezdtünk és ellenfelünk négy gólos előnyre tett szert, amit a találkozó második felére ledolgoztunk, de az utolsó negyedre elfáradva hiába dolgozottunk ki helyzeteket már belőni nem sikerült, így két gólos vereséget szenvedtünk el.

 

OSC - Újbuda  -  Ceglédi VSE  8:6

Gólszerzők: Szondi Szép Marcell 5, Hugyi Zalán

 

A vasárnapot gyermek csapatunk kezdte. A mérkőzés számunkra nem teljesen úgy kezdődött, ahogyan azt reméltük az első negyedben több 100%-os helyzetet is kihagytunk és védekezésben is dekoncentráltak voltunk, ami sajnos a hátralévő negyedekre is jellemző volt. A meccsen felváltva estek a gólok és a vége előtt 1 perccel fegyelmezetlenségünkből adódóan emberelőnyhöz jutott ellenfelünk, amit értékesített és így megszerezte a győzelemértjáró 3 pontot.

 

Ceglédi VSE - Váci VSE  12:13

Gólszerzők: Gujka Dominik 4, Kakuk Ákos 3, Szikszay Milán 3, Csernus Flóra, Borsos Blanka

 

A második mérkőzést serdülő csapatunk játszotta, ahol hullámzó játékkal a rendes játékidőben döntetlen lett a végeredmény és a szabályok szerinti büntető párbajt megnyerve a győzelmet bezsebeltük. Kiss Máté illetve Soós Titusz, Szabó Róbert játéka volt kiemelkedő. Székely Kristóf parádésan védte a büntetőket. 

 

Ceglédi VSE - Váci VSE  14:11

Gólszerzők: Kiss Máté 5, Szabó Róbert 4, Soós Titusz 3, Hajdú Kornél 2

 

A hétvégét ifjúsági csapatunk mérkőzése zárta, ahol a nagyon jó védőmunkával, kapus teljesítménnyel (mutatja a kapott gólok száma is), valamint négy negyeden át tartó remek kontrajátékkal nagyarányú győzedelmet könyvelhettünk el.

 

Ceglédi VSE - Váci VSE  12:2

Gólszerzők: Keresztes Gábor 3, Szabó Róbert 3, Soós Titusz 3, Tarbály Zoltán, Patonai Péter, Veres Huba

 

-Forrás: Ceglédi VSE Vízilabda Szakosztály -

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk