Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Ungvári Attila nem volt szerencsés a sorsolással

2021.01.19. 08:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Fotó: judoinfo.hu

Ungvári Attilának nem volt szerencséje a sorsolással a dohai World Masters második versenynapján.

Ungvári Attilának nagyon nem volt szerencséje a sorsolásnál: a Ceglédi VSE kétszeres Európa-bajnoki bronzérmese az Év ígéretének választott grúz Grigalasvilivel került össze. A huszonegy éves grúz - aki tavaly a korosztályos kontinensbajnokság aranyérme mellett a felnőtt Európa-bajnoki címet is megszerezte - 2019-ben éppen Budapesten, a Grand Prix-n találkozott először Ungvári Attilával, s akkor le is győzte a remek formában versenyző magyart.

A ceglédi sportoló Dohában is nagyon odatette magát, a négy perces küzdelmi időben ugyan az ő neve mellé került két intés, de inkább Ungvárinak voltak jó lehetőségei, kétszer is földharchelyzetben kerekedhetett volna Grigalasvili fölé.

A hosszabbításban aztán a grúz akarata érvényesült, karfeszítéssel vetett véget a küzdelemnek, s mivel ez a legjobb harminckettő között történt, Ungvári Attila nem kaphatott javítási lehetőséget. Grigalasvili pedig a komplett mezőnyt bedarálva aranyérmes lett...

 

Ungvári Attila - aki az évvégi kontinensbajnokságok után csúszott ki a kvótások közül - nem tudott javítani, így egyelőre a kontinentális szabadkártya lehet az övé. Természetesen még mindenkinek lesz lehetősége a javításra, a kvalifikációs sorozat - amelynek eseményeit a napokban hirdette mega Nemzetközi Judo Szövetség - a júniusi budapesti világbajnoksággal zárul majd.

 

(judoinfo.hu)

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk