Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Hol vásároljunk karácsonyi ajándékokat?

2020.11.03. 14:24 Rovat: Gazdaság
Hol vásároljunk karácsonyi ajándékokat?

Közeleg az év vége, a lázas ajándékvásárlás időszaka. Ahányan vagyunk, annyiféleképpen szoktuk beszerezni az ajándékokat, van aki már becsomagolva őrzi őket a szekrény mélyén, de olyan is van, aki a legutolsó pillanatra hagyja. Egyesek szeretnek órákig az üzletekben nézelődni, mindent jól szemügyre venni, megtapintani, megszagolni, míg mások inkább a tömeget elkerülve, online vásárolnak. Melyik a jobb? Ezt mindenki maga dönti el.

Viszont tudjuk, hogy az online vásárlást sokan azért utasítják el, mert bizonytalanok. Nekik szeretnénk bemutatni az internetes vásárlás előnyeit és segíteni meghozni a döntést, hogy idén melyik módszert válasszák.

 

Kényelmes

 

Azzal valószínűleg senki sem tud vitatkozni, hogy mennyivel egyszerűbb és kényelmesebb otthon a kanapéról vagy akár tömegközlekedési eszközökön ülve megvásárolni pár gombnyomással a karácsonyi ajándékokat -vagy bármit-, mint a többi vásárlóval együtt üzletről üzletre járni és kiválasztani a megfelelő termékeket. Az online vásárlás legnagyobb előnye a hagyományos üzletekkel szemben a kényelem.

 

Időtakarékos

 

Ráadásul az online vásárlás időtakarékos is, hiszen pár perc alatt végig tudjuk nézni egy webáruház teljes kínálatát, vagy megnézni egy másikat ahelyett, hogy kilométereket kellene utaznunk mindezért és végigböngészni a hosszú sorok kínálatait. Nem beszélve arról, hogy a vásárlás is csak pár gombnyomás, hosszú sorokban történő várakozás helyett.

 

Költségtakarékos

 

Az interneten könnyedén össze tudjuk hasonlítani az egyes webshopok kínálatait, így biztosan megtaláljuk a legolcsóbb ajánlatokat. Sőt gyakran olyan akciókat hirdetnek a webáruházak, melyek csak az online vásárlásokra érvényesek, így spórolhatunk is. Érdemes feliratkozni kedvenc üzleteink hírleveleire, hogy ne maradjunk le ezekről az ajánlatokról. Ráadásul a kizárólag online működő üzletek akár kedvezőbb áron tudják kínálni termékeiket, hiszen esetükben nem merül fel az üzlethelyiség bérleti díja vagy a kiszolgáló személyzet bére költségként.

 

Mire figyeljünk?

 

Bármennyire is egyszerű és kényelmes az online vásárlás, ha emellett a vásárlási forma mellett döntünk, akkor tartsuk szem előtt biztonságunkat. Csak megbízható, ismert, SSL tanúsítvánnyal rendelkező webáruházból vásároljunk! Nézzük meg a kapcsolati adatokat, a visszaküldési feltételeket, a pontos termékleírásokat és a korábbi vásárlók véleményeit! Ha mindent rendben találunk, még akkor is legtöbb esetben választhatjuk az utánvétes fizetés lehetőségét, amennyiben bizonytalanok vagyunk. Tartsuk szem előtt: fő a biztonság!

 

Ezek után mindenki döntse el maga, hogy mely vásárlási formát részesíti előnyben! Mindkettőnek megvannak a maguk előnyei és hátrányai egyaránt. A legjellemzőbb az, hogy bizonyos termékeket az interneten, míg másokat pedig hagyományos üzletekben szerzünk be, saját preferenciáink és a kapott ajánlatok függvényében. Jó vásárlást!

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk