Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Felhívás az "Év online tanára" díj jelölésre

2020.10.05. 10:15 Rovat: Közélet | Forrás: www.cegled.hu
Felhívás az "Év online tanára" díj jelölésre

Tisztelt Szülők, kedves Diákok! A 2019-2020-as tanév emlékezetes mindannyiunk számára, hiszen az eddig megszokott oktatási forma helyett március 16-tól tantermen kívüli, digitális tanrendre kellett áttérni. Ez a szinte egyik pillanatról a másikra történt változás példátlan kihívások elé állította mind a tanulókat és szüleiket, mind a tanárokat. A most folyó új tanév is sok szempontból rendkívüli, ezért nem lesz rá módunk, hogy a 2003 óta minden évben kiadott "Év tanára" díjakat idén is méltó módon kiadhassuk.

 

A körülményekhez igazodva ebben az évben tantárgytól függetlenül "Az év digitális tanára" díjat tervezzük kiadni három kategóriában: alsó tagozat, felső tagozat és középiskola. Azoknak a tanároknak a munkáját szeretnénk így elismerni, akik a digitális munkarendben a leghatékonyabban, legsikeresebben tanították osztályaikat, csoportjaikat. Ennek megítélésére természetesen a diákok és szüleik a leginkább hivatottak, hiszen ők nap mint nap látták ezt a munkát.

 

Kérjük, amennyiben az osztályban tanító tanárok közül méltónak tartanak valakit a díjra, tiszteljék meg azzal, hogy jelölik. Az alábbi jelölőlapot öt fő aláírásával, 2020. november 10-ig szkennelve juttassák el az alábbi e-mail címre: azevdigitalistanara@gmail.com.


Alsó tagozaton öt szülő jelölhet, felső tagozaton és középiskolában szülők és diákok, együtt szintén öt fő. A jelölőlapokat szerkeszthető formában is elérhetővé tesszük a www.cegled.hu valamint a www.cklg.hu honlapokon. További sorok mind az indoklásnál, mind az aláírásoknál beszúrhatók.

 

A beérkezett jelöléseket az erre megalakult kuratórium értékeli és 2020. december 3-án online díjátadó ünnepség keretében nyilvánosságra hozza.

 

Együttműködésüket köszönjük:

 

dr. Beck György

alapító

           dr. Zsámberger György

           Ceglédiek a Ceglédiekért Közlapítvány  képviselője

          Volter Etelka

          koordinátor

 

 

 

Felhívás az "Év online tanára" díj jelölésre

 

Jelölőlap - alsó tagozat

 

Jelölőlap - felső tagozat

 

Jelölőlap - középiskola

 

(A kép illusztráció!/Fotó: Kisfaludi István)

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk