Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Közlemény

2020.09.11. 12:15 Rovat: Közélet | Forrás: www.cegled.hu
(A kép illusztráció!/Forrás: gyomro.hu)

A koronavírus-járvány sajnos Cegléden is megjelent, több pozitív esetről, igazolt fertőzöttről is tudunk. A Szent Kereszt Katolikus Általános Iskolában határozatlan időre rendkívüli szünetet rendeltek el. A szociális otthonban és a kórházban teljes látogatási tilalom van érvényben.

A piacon, a közintézmények (művelődési ház, könyvtár, stb.) épületeiben a maszk használata ajánlott.

Az üzletekben és a közösségi közlekedés során kötelező a maszk használata!

 

A városi rendezvényeket nem tartjuk meg, illetve elnapoljuk.

 

A Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatalban kötelező a maszk használata a dolgozók és az ügyeiket intézők számára egyaránt. A fertőzés szempontjából a kiemelt ügyfélforgalmat bonyolító irodákban az ügyfeleket és munkatársakat egyaránt plexi fallal védjük, melynek beszerzése folyamatos.

 

Kérjük a polgári házasságkötésen megjelenő vendégeket, hogy a Városháza épületében való tartózkodás során végig viseljenek maszkot, és használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket.

 

Az önkormányzat fenntartásában működő intézmények (óvodák, bölcsődék) zavartalanul működnek, de szervezeti egységenként más szabályokat alkalmaznak. Kérjük, hogy folyamatosan figyeljék az általuk kiadott ajánlásokat, és ezeket maradéktalanul tartsák be, mindannyiunk érdekében.

 

Ha bármilyen egészségügyi problémájuk van, telefonon először a háziorvosukat keressék meg.

 

Nyomatékosan kérjük Önöket, használják a szájat és az orrot takaró maszkot! A védőoltás bevezetéséig ez az elsődleges és legfontosabb védekezési eszközünk, valamint az ajánlott, egymástól legalább 1,5 méteres távolság betartása. Mind a maszk, mind a távolságtartás közös érdekünk!

 

Kérjük, a hivatalos információkért, közleményekért kísérjék figyelemmel a https://koronavirus.gov.hu, a http://nnk.gov.hu valamint a http://cegled.hu oldalt.

 

A fenti intézkedések visszavonásig vannak érvényben.

 

Jó egészséget, vigyázzanak magukra!

 

Cegléd Város Önkormányzata

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk