Ceglédinfo

Hír, program

Két emberen vágta át magát, hogy megtartsa a zsákmányt

2020.07.02. 12:15 Rovat: Kékfény | Forrás: www.cegled.hu
(A kép illusztráció!/Forrás: MTI)

A Ceglédi Járási Ügyészség indítványozta egy nő letartóztatását, aki miután lefülelték egy üzletben, hogy több kozmetikai terméket fizetés nélkül eltett. A bolt két alkalmazottjával dulakodásba keveredett azért, hogy a megszerzett áruval elmeneküljön.

A megalapozott gyanú szerint 2020. június 29-én a nő egy drogériában a ruhájába és táskájába rejtett különböző kozmetikai termékeket és az üzletből fizetés nélkül távozott.

 

A biztonsági őr ezt észrevette és már az utcán felszólította az elkövetőt, hogy menjen vissza vele a boltba.

 

A nő visszatért az őrrel az üzletbe, majd a ruházatába rejtett egyik terméket kidobta a sorok közé, azonban a többi árucikket megtartva megpróbálta újra elhagyni a helyet. Az őr vissza akarta tartani, ezért dulakodni kezdtek.

 

A nőt az őr nem tudta megakadályozni a távozásban. Ekkor az üzlet egy másik alkalmazottja próbálta útját állni a kijáratnál, de őt az erősebb testfelépítésű elkövető félrelökte az ajtóból. Kinyitotta az időközben kulcsra zárt bejáratot és az utcára kijutva elmenekült.

 

A nyomozó hatóság rablás bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként a nőt.

 

A Ceglédi Járási Ügyészség azért indítványozta az elkövető letartóztatását, mert megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén bizonyítékok eltüntetésével megnehezítené az eljárást illetve vonatkozásában fennáll a bűnismétlés veszélye is.

 

Ügyészség sajtóközlemény

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Aktuális programok

Hirdetésszervezés

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk