Ceglédinfo

Hír, program

Értesítés rendkívüli szünet végéről

2020.05.21. 12:15 Rovat: Közélet | Forrás: www.cegled.hu
(A kép illusztráció!/Forrás: aszhirportal.hu)

Értesítem az önkormányzati fenntartású óvodába, bölcsődébe járó gyermekek szüleit, hogy 2020. május 25-én - eredeti nyitva tartással és ellátotti körrel - kinyitnak a Cegléd Város Önkormányzata fenntartásában működő gyermekintézmények.

A rendkívüli szünet elrendeléséről szóló polgármesteri határozat visszavonásával valamennyi kisgyermek az eredeti intézményegységben lesz jogosult a szokásos ellátásra, gondozásra, nevelésre. Ez alól kivételt képeznek a Fűtőház Utcai Tagóvoda óvodásai, akiket a Lövész utcai székhely óvoda, vagy korábbi átíratás esetén a szülők által kiválasztott óvoda fogad.

 

A nyitás ellenére - figyelemmel a járványhelyzet előre nem látható alakulására - a nyár végéig nem tarthatnak rendezvényt a gyermekintézmények.

 

Külön felhívom a figyelmet arra, hogy a bölcsődések, óvodások gyermekétkeztetését május 25-étől kizárólag az intézményekben tudjuk biztosítani, vagyis csak abban az esetben, ha a kisgyermek bölcsődébe, óvodába jár. Az iskolás gyermekek önkormányzati étkeztetését egyelőre változatlan körülmények közt oldjuk meg.

 

Kérem a szülőket, hogy az étkeztetés (adagszám) biztosítása érdekében haladéktalanul értesítsék telefonon óvodájuk székhely intézményét (Lövész Utcai Óvoda, Pesti Úti Óvoda és a Széchenyi Úti Óvoda) arról, hogy gyermekük melyik naptól kezd óvodába járni!

 

Végezetül, de nem utolsó sorban hangsúlyozni kívánom, hogy a rendkívüli szünet vége és az önkormányzati intézményegységek teljes körű nyitása nem mentesít a higiéniai előírások és a személyi védőtávolság kötelező megtartása alól!

 

Dr. Csáky András

polgármester

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Aktuális programok

Hirdetésszervezés

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk