Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Cegléd is csatlakozott a Közösségi Sportváros Vagyunk programhoz

2020.05.13. 10:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Cegléd is csatlakozott a Közösségi Sportváros Vagyunk programhoz

A freesportparks.hu weboldal tulajdonosai által indított kezdeményezés a Közösségi Sportváros Vagyunk program, melynek keretében egy olyan internetes weboldalt szeretnének kialakítani, ahol az ország összes ingyenesen használható közösségi sportparkja, sportlétesítménye megtalálható. Így bárhova utazunk, akkor könnyen feltudjuk mérni, hogy hol tudunk egy kicsit mozogni, edzeni ingyenesen.

 

A kezdeményezéshez már a fővárossal együtt 346 település csatlakozott eddig, ez a szám most Cegléd városával is bővült.

 

Az együttműködés jegyében elkészült a város adatlapja, ahol néhány érdekes információ mellett, egy saját térképen megtekinthetők a Cegléden található ingyenes sportolási lehetőségek, melyekhez képet, a szabadtéri kondi, vagy fitnesz parkok esetében bemelegítési videót is csatoltunk. Nem kell mást tenni, mint a térképen rákattintani az adott pontra és a térkép bal oldalán megnyílik a helyszín adatlapja.

 

Az adatlapot folyamatosan bővítjük, a járványügyi helyzet rendeződése után pedig a tervezhető városi ingyenes lakossági sportprogramok is felkerülnek majd.

 

Városunk adatlapja magyar nyelven itt érhető el: KATTINTSON!

 

Városunk adatlapja angol nyelven itt érhető el: KATTINTSON!

 

Az együttműködés második lépcsőjében a Free Sport Park csapata a Street Workout szakértőivel közösen elkészítik a Cegléden található szabadtéri fitnesz és kondiparkok eszközeihez tartozó gyakorlatok bemutatását videós formában. Amit egy QR kódon keresztül matricákra nyomtatunk, majd a matricákat a megfelelő eszközökre felragasztjuk. Így, amikor újra használatba lehet venni ezeket az eszközöket, akkor egy okostelefonnal gyorsan, könnyedén a kódot leolvasva, már meg is nézhetjük, hogyan kell használni az adott eszközt. 

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk