Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

I. Ceglédi #maradjotthon Online FIFA Bajnokság 2020 bajnokság

2020.03.22. 17:32 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
I. Ceglédi #maradjotthon Online FIFA Bajnokság 2020 bajnokság

Cegléd Város Önkormányzata meghirdeti az I. #maradjotthon Online FIFA 20 bajnokságot. A bajnokság célja, hogy népszerűsítése a világszerte egyre népszerűbb esportot, valamint fenntartsa a sportot kedvelő ceglédi fiatalok versenyszellemét a kényszerű otthonmaradás időszakában is. A nevezés INGYENES!

 

A bajnokság Xbox One és Play Station 4 konzolokra is kiírásra kerül. Minden kategóriában az első 16, 32, vagy 64 játékos nevezését fogadjuk el, függően a nevezők számától. Jelentkezni a "Sportolj velünk Cegléd" Facebook oldalnak küldött üzenetben lehetséges. A bajnokság lebonyolításának időrendje a nevezett játékosok számától függően kerül kialakításra.

 

I. Versenyhez való csatlakozás feltételei:

  1. Xbox One, vagy PS 4 konzol megléte
  2. Xbox Live Gold (2500 Ft / hó), vagy Play Station Plus (2700 Ft / hó) előfizetés megléte
  3. Követi a Sportolj velünk Cegléd Facebook oldalt
  4. Ceglédi lakos, vagy igazolt ceglédi sportoló
  5. Elküldi az Xbox, vagy Play Station platformon használt felhasználó nevét és annak a csapatnak a nevét, amivel minden mérkőzésen játszani fog aktuális ellenfele ellen.

 

II. A játék menete:

  1. A mérkőzéseket 'Online Frendlies' módban kötelező játszani! A mérkőzések végeredményéről fényképet kell készíteni és a hazai csapatként játszó játékosnak el kell küldenie Facebook üzenetben a Sportolj velünk Cegléd Facebook oldalnak. Az ellenfélnek pedig a képre való Like nyomásával jóvá kell azt hagynia.

  2. A játék "Best of 3" elv alapján zajlik. Minden párbajból az a játékos kerül ki győztesen, aki legalább a 3 mérkőzésből kettő alkalommal győzelmet szerez.

  3. Amennyiben a 3 mérkőzésből bármelyik döntetlennel végződik, aranygóllal kell eldönteni a továbbjutást. Mivel online nincsen aranygól, így új mérkőzést kell kezdeni és addig játszani, míg valaki nem szerez egy gólt.

Példa:

 Első meccs: Hazai vs. Vendég - 1 : 2

 Az összesített állás tehát az első mérkőzés után: 0 : 1 a Vendég játékos javára.

 
Második meccs: Hazai vs. Vendég - 1 : 1

 - mivel döntetlen lett az eredmény és fizikailag nem lehet hosszabbítást játszani a játékban egy új mérkőzést kell  kezdeni.


 - Második meccs hosszabító mérkőzés: Hazai vs Vendég 1 : 0 - A Hazai csapat szerez elsőként gólt. Az összesített állás tehát a második mérkőzés után: Hazai vs Vendég 1 : 1


Harmadik meccs Hazai vs. Vendég 2 : 1

Az összesített eredmények alapján a párharcot a Hazai játékos nyerte 2 : 1 arányban.

(Magyarázat: három mérkőzést játszol. Az nyer, aki a háromból 2 mérkőzést megnyer. Ha valamelyik döntetlen, akkor aranygólig kell játszani. Ha nem lehet online aranygólig játszani, új mérkőzést kell kezdeni és ott, aki az első gólt szerzi az nyer. A gól után a mérkőzést be kell fejezni)

 

  1. "Custom Tactic (formation)" - tehát egyedi felállás használata TILOS! Csak a játékban megadott formációk közül lehet választani.

 

  1. Host: Az esetleges viták elkerülés végett meghívást minden esetben az ágrajzban felül helyezkedő játékos kezdi, ésszerű tehát, hogy az esedékes harmadik meccsen is ő lesz a meghívó fél. A megadott felhasználó nevek alapján kell a játékosoknak egymást megkeresni az Xbox és a Play Station online rendszerében.

 

(Magyarázat: akit a sorsoláson Hazainak sorsolunk az játszik az első meccsen hazai pályán és ő hívja meg az ellenfelét. A másodikon fordítva, a vendégnek sorsolt csapat lesz hazai pályán és ő hívja meg az ellenfelét a meccsbe. A harmadiknál meg ugyanaz, mint az első mérkőzésen)

 

  1. Mérkőzés beállítások

 a, Csapatok szintje: Any

 b, Félidő hossza: 6 mins

 c, Gamepad beállítások: Szabadon választott

 d, Játék sebessége: NORMÁL

 e, Játékoskeret: ONLINE

 

+1 Ha van rá lehetőséged, akkor Twitchen közvetítsd a mérkőzést a linket pedig dobd be a sorsolást jelző post alá kommentben a mérkőzés megjelölésével a Sportolj velünk Cegléd Facebook oldalon.

 

III. Díjazás

  • Első helyezetteknek kupa és aranyérem
  • Második helyezetteknek ezüstérem
  • Harmadik helyezetteknek bronzérem

 

IV. Nevezés

  • Nevezési díj NINCS
  • Nevezni a Sportolj velünk Cegléd Facebook oldalnak küldött üzenetben lehet a következő adatok megadásával (Név, platform, felhasználó név, csapat)
  • Nevezési határidő: 2020. március 29. vasárnap 18:00 óra

 

A szabályok meghatározásánál figyelembe vettük az EuroFifa versenyszabályzatát.

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk