Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Elektronikus Fizetési Szolgáltatás tájékoztató

2020.03.09. 15:48 Rovat: Közlemények - Felhívások | Forrás: www.cegled.hu

T á j é k o z t a t j u k

 

a Tisztelt Adózóinkat, hogy 2020.03.09-től bevezetésre kerül országosan az ASP rendszerben az elektronikus fizetési és elszámolási rendszer,

lehetővé válik az adók, díjak, illetékek elektronikus úton történő befizetése.

 

Ehhez kapcsolódóan az alábbi, tájékoztatást adjuk.

 

Elektronikus Fizetési Szolgáltatás tájékoztató

 

Az önkormányzati ASP rendszer továbbfejlesztése és országos kiterjesztése (ASP 2.0) elnevezésű projekt fejlesztéseinek köszönhetően már az Önök számára is elérhető az adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségek online lekérdezése és befizetése.

A https://e-onkormanyzat.gov.hu oldalra kattintva az ügyfél a kiválasztott önkormányzathoz tartozó adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségét (pl. gépjárműadó, kommunális adó, telekadó, építményadó) elektronikus úton teljesítheti, az interneten keresztüli bankkártyás fizetés segítségével.

Az Elektronikus Fizetési szolgáltatás igénybevételéhez KAÜ bejelentkezés (pl. ügyfélkapus azonosító) szükséges, és egy tranzakcióval akár több adószámlán fennálló tartozás is befizethető.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a sikeres fizetéseket követően a bankok által küldött visszaigazoló SMS tartalmára nincs ráhatásunk. Az EFER rendszeren keresztül, az ASP e-fizetés útján kiegyenlített számlák összegei, a Magyar Államkincstáron keresztül kerülnek átutalásra az Önkormányzat érintett bankszámláira Az SMS-ben esetlegesen előforduló Budapest városnév a Magyar Államkincstár székhelyére utal, nem a kedvezményezett önkormányzatra.

 

Alkalmazza Ön is az ASP Elektronikus Fizetési szolgáltatást!

 

 

Együttműködésüket köszönjük!

Dr. Diósgyőri Gitta

címzetes főjegyző

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk