Ceglédinfo

Hír, program

Rocksuli félévzáró koncert

2020.02.12. 18:15 Rovat: Kultúra
Rocksuli félévzáró koncert

Zsúfolásig megtelt a Cegléd-Nagytemplomi Református Gyülekezeti Ház február 9-én a Rocksuli félévzáró koncertjén. Nagytiszteletű Hánka Levente református lelkész köszöntőjében Paul Young "A viskó" című könyvének azt a részét idézte, amikor a főhős találkozik Istennel és rácsodálkozik, hogy az nem szent énekeket, hanem funky zenét hallgat.

Mire az Úr azt mondja, hogy ő minden zenét szeret, különösen azokat, amelyek szívből és őszintén szólnak. "Ha ez így történik most is, akkor hamarabb találkozhatunk Istennel." - mondta a lelkész. Bekker Bernadett műsorvezető énektanár bejelentette, hogy az iskola hangszerállományának fejlesztését szolgáló, s közelmúltban tartott sikeres jótékonysági bállal együtt sorsolást is tartottak hasonló céllal.

 

Ugyanis a világhírű ceglédi bokszoló, Szellő Imre szintén az iskola támogatása érdekében felajánlott egy bokszkesztyűjét és egy dedikált fényképét, amiket a bejelentése szerint a tokiói olimpiára készülő sportoló és a Rocksuli vezetője, Nyúzó Norbert adott át a nyertes Balogh Károly részére. A rengeteg vastapsot kiváltó fergeteges műsorban egymást követték a jobbnál-jobb számok. Az óvodástól a nagypapa korú tanulók zenekaraiba olykor beszálltak az oktatók is. Egy támogatónak köszönhetően minden diák - a bizonyítványa mellé - még külön ajándékot is kapott.

 

Szöveg és fotó: Kőhalmi

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Hirdetésszervezés

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk